ΓΔ: 2487.78 0.08% Τζίρος: 112.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:35:39

Νοσηλευτές του Ε. Ντυνάν ενισχύουν τα νοσοκομεία στη Β. Ελλάδα

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του νοσοκομείο, διαθέτει επίσης για την κάλυψη των αναγκών του ΕΣΥ 50 κλίνες νοσηλείας και 14 κλίνες ΜΕΘ για non-covid ασθενείς.

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, πέραν της ομάδας ιατρών (παθολόγοι, πνευμονολόγοι και αναισθησιολόγοι) που κινητοποιήθηκε εθελοντικά για την ενίσχυση σε εξειδικευμένο προσωπικό των δημόσιων δομών υγείας της Βόρειας Ελλάδας, οργάνωσε και αποστολή νοσηλευτών που ήδη αναχώρησε για νοσοκομεία του ΕΣΥ στις ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές από τον κορονοϊο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Πρόκειται για ομάδα έξι νοσηλευτών/τριών, η οποία εντάσσεται για όσο διάστημα απαιτηθεί στο νοσηλευτικό προσωπικό των Γενικών Νοσοκομείων Κατερίνης και Δράμας. Κατά την αναχώρησή της, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Θέμος Χαραμής ευχαρίστησε τη νοσηλευτική ομάδα για την εθελοντική προσφορά και την αυταπάρνηση που κάνει περήφανο όλο το νοσοκομείο, ενώ διαβεβαίωσε ότι η οικογένεια του Ερρίκος Ντυνάν θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της Πολιτείας και να στηρίζει έμπρακτα τον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας για αναχαίτηση του Covid-19.

Επισημαίνεται, ότι το Ερρίκος Ντυνάν, όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, διαθέτει για την κάλυψη των αναγκών του ΕΣΥ, 50 κλίνες νοσηλείας, καθώς και 14 κλίνες ΜΕΘ για non-Covid ασθενείς, ώστε να απελευθερωθούν κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για τους ασθενείς με Covid-19. «Έχοντας λάβει την παγκοσμίου εμβέλειας διαπίστευση JCI, το Ερρίκος Ντυνάν εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς και για την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού του. Με τις άρτιες υποδομές του, πρωτίστως όμως με το υψηλής κατάρτισης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι αρωγός στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερρίκος Ντυνάν: Μη επεμβατική τεχνική φίστουλας για νεφροπαθείς

«Αυτή η μη χειρουργική διαδικασία προσφέρει πλεονεκτήματα, όπως μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, λιγότερο πόνο και μικρότερο κίνδυνο επιπλοκών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους» τόνισε ο Αλέξανδρος Μάλλιος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλη εξαγορά στην Υγεία, στο Ερρικός Ντυνάν τα νοσοκομεία της Euromedica

Η εξαγορά αφορά έξι Γενικές και Μαιευτικές Κλινικές, ένα Κέντρο Αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη και συμμετοχές σε άλλα Κέντρα Αποκατάστασης και εταιρείες Προμηθειών, Πληροφορικής και Εκμετάλλευσης Ακινήτων.
νοσοκομειακός διάδρομος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα ΕΚΑΠΥ εντάχθηκαν πλήρως τα στρατιωτικά νοσοκομεία

Από 1η Ιουλίου 2026, τα στρατιωτικά νοσοκομεία και το ΝΙΜΤΣ προμηθεύονται φάρμακα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της ΕΚΑΠΥ. Ήδη έχουν κατατεθεί πάνω από 100 παραγγελίες, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας.
Μάριος Θεμιστοκλέους πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεμιστοκλέους: Ενίσχυση ΕΣΥ, χειρουργεία και γιατροί στο Καστελόριζο

Ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους μίλησε για το ΕΣΥ, τη στελέχωση νοσοκομείων και το επεισόδιο στο Καστελόριζο, εξηγώντας ότι οι αγροτικοί γιατροί παραιτήθηκαν όταν δεν έγινε δεκτή η ταυτόχρονη άδειά τους και αντικαταστάθηκαν αμέσως.