ΓΔ: 2245.61 -0.09% Τζίρος: 341.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: Γιαν Κάρας, Acting CEO ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί και τη νέα σεζόν

Ανανέωση χορηγική συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 

Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασαν, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το λογότυπο του παιχνιδιού θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας. 

Ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται για άλλη μια σεζόν στο πλευρό του Παναθηναϊκού, στην προσπάθεια της ομάδας για επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Super League και επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Ο Acting CEO του ΟΠΑΠ, κ. Γιαν Κάρας, δήλωσε: «Σήμερα, σηματοδοτείται η συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας του ΟΠΑΠ με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, με δεκάδες τίτλους και χιλιάδες πιστούς φιλάθλους. Ο ΟΠΑΠ και ο Παναθηναϊκός έχουν πολλά κοινά. Και οι δύο έχουν μακρά και πλούσια ιστορία, δίνοντας το παρών σε πολλές μεγάλες στιγμές για τον ελληνικό αθλητισμό. Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ και ο Παναθηναϊκός στέκονται στο πλευρό της κοινωνίας, μέσω κοινών πρωτοβουλιών. Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα καλή επιτυχία και ελπίζω ότι η νέα σεζόν θα δώσει στους φίλους του Παναθηναϊκού πολλούς λόγους για να πανηγυρίσουν, όπως η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, τόνισε: «Για άλλη μία χρονιά, ο ΟΠΑΠ στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, με το Πάμε Στοίχημα να βρίσκεται στη φανέλα της ομάδας. Η εξέλιξη είναι η λέξη κλειδί σε αυτή τη συνεργασία. Το Πάμε Στοίχημα αναπτύσσεται διαρκώς στα 20 χρόνια της ιστορίας του. Από την άλλη, ο εφετινός Παναθηναϊκός είναι ένα φιλόδοξο project, με πολλούς νέους παίκτες και Έλληνες ποδοσφαιριστές, που εξελίσσονται μαζί με την ομάδα. Ελπίζουμε ότι η νέα σεζόν θα φέρει μεγάλες νίκες και επιτυχίες για την ομάδα και θα προσφέρει χαρές στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Προσωπικά, εύχομαι υγεία και ό,τι καλύτερο σε όλα τα μέλη και τα στελέχη της ομάδας».  

Από την πλευρά του, ο Συντονιστής Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρης Σαραβάκος, υπογράμμισε: «Η πολυετής συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ συνεχίζεται. Έχουμε κοινούς στόχους σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του αθλητισμού και κοινό όραμα για μια καλύτερη κοινωνία. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός ενώνει τις δυνάμεις του με τον ΟΠΑΠ για το σημερινό έργο της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων Η Αγία Σοφία και Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού». 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κ. Ντάνι Πογιάτος, σημείωσε: «Αυτή την αγωνιστική περίοδο, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια για τη δημιουργία μιας καλύτερης ομάδας. Επομένως είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα να έχει τη σταθερότητα που προσφέρει ένας μεγάλος χορηγός, όπως ο ΟΠΑΠ. Ευελπιστούμε ότι και οι δύο πλευρές θα καταγράψουν επιτυχίες και ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας χαροποιήσει όλους».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρης Κουρμπέλης, δήλωσε: «Η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας. Από την πλευρά μας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα δίνουμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας για την εφετινή αγωνιστική περίοδο». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Κέρδη άνω των 28 εκατ. ευρώ στο Πάμε Στοίχημα από 6 έως 12 Ιανουαρίου

Πάνω από 28 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ την εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου. Ο μεγαλύτερος νικητής κέρδισε 122.936,20 ευρώ σε κατάστημα στην Καλλιθέα με επιλογές ισοπαλίας σε έξι αγών
Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.