ΓΔ: 2557.59 -2.06% Τζίρος: 231.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:15:40
Άδειο δικαστήριο

Αλλαγή συνηγόρου για τους βασικούς κατηγορούμενους της ΜΚΟ στη Θεσσαλονίκη

Ο δικηγόρος Κώστας Τσάκος αποχώρησε από την υπεράσπιση των δύο βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση της ΜΚΟ λόγω διαφωνίας σχετικά με τη στρατηγική υπεράσπισης και τον τρόπο δημόσιας τοποθέτησης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση που αφορά τη ΜΚΟ, καθώς ο δικηγόρος Κώστας Τσάκος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την υπεράσπιση των δύο βασικών κατηγορουμένων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Τσάκου, δεν εκπροσωπεί πλέον τον ιδρυτή της ΜΚΟ, ο οποίος είναι ο πρώτος κατηγορούμενος, ούτε τη (πρώην) σύντροφό του, που αποτελεί τη δεύτερη κατηγορούμενη.

Όπως διευκρινίζει στην ίδια ανακοίνωση, η συνεργασία του με τους δύο κατηγορουμένους ολοκληρώθηκε μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους ενώπιον του ανακριτή. Ο κ. Τσάκος σημειώνει ότι η διακοπή της συνεργασίας οφείλεται σε διαφωνία σχετικά με τη χάραξη της περαιτέρω υπερασπιστικής γραμμής, αλλά και στον τρόπο δημόσιας έκφρασής της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ρουμάνος ρασοφόρος συνελήφθη για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής συνελήφθη 44χρονος Ρουμάνος ρασοφόρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα για οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Εντοπίστηκε καθ’ οδόν προς το Άγιο Όρος το περασμένο Σάββατο.
Λουλούδια και κεριά μνήμης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πορεία μνήμης για τα 8 χρόνια από τον θάνατο Ζακ Κωστόπουλου

Πορεία μνήμης για τα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή συλλογικοτήτων του αντιεξουσιαστικού χώρου, της LGTBQI+ κοινότητας και άλλων οργανώσεων.
Νίκος Ανδρουλάκης συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Η υπόθεση υποκλοπών ανοιχτή – Συνεχίζω τον αγώνα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πως η υπόθεση των υποκλοπών θα κλείσει μόνο όταν δικαστούν οι υπεύθυνοι και τόνισε ότι αναμένει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε τη σημασία της συνέπειας λόγων και πράξεων.
Άγαλμα δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ενόψει προκαταρκτικής ο κατηγορούμενος για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 76χρονος συλληφθείς για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Πυροσβεστική ώστε να εκτιμηθούν ζημιές, απειλές σε εγκαταστάσεις και τυχόν ευθύνες
Σφύρα δικαστηρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΔΕ γνωστοποιεί ψήφισμα ΕΕΔ για προσβλητικές συμπεριφορές δικηγόρων

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος δημοσιοποίησε ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών που καλεί τις ελληνικές αρχές να λάβουν μέτρα κατά εκφοβιστικών συμπεριφορών δικηγόρων προς δικαστές και να ενισχυθεί η προστασία της δικαιοσύνης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του πατέρα του στο Τριάδι Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενδοοικογενειακή βία και ναρκωτικά.