ΓΔ: 2654.25 -0.31% Τζίρος: 530.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:00:38
Άδειο σχολικό θρανίο

Στο Αυτόφωρο καθηγητής για καταγγελία χαστουκιού σε 16χρονη

Στο Αυτόφωρο θα δικαστεί 58χρονος καθηγητής που συνελήφθη μετά από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας για χαστούκι ύστερα από διαπληκτισμό σε σχολείο. Η δίκη αναβλήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε ο 58χρονος καθηγητής, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι την χαστούκισε μέσα σε σχολικό συγκρότημα, έπειτα από λεκτικό διαπληκτισμό.

Σε βάρος του 58χρονου εκπαιδευτικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση με λόγο και έργο, εναντίον ανηλίκου. Η δίκη αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, σημειώθηκε χθες το πρωί. Ο 58χρονος γυμναστής φέρεται να απηύθυνε ερώτηση προς τη μαθήτρια, την οποία εκείνη θεώρησε υποτιμητική, οδηγώντας σε λογομαχία και, όπως καταγγέλλεται, στη χειροδικία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο 37χρονος ιδρυτής ΜΚΟ στη Θεσσαλονίκη για υπόθεση τζόγου

Προφυλακιστέος ο 37χρονος πρόεδρος ΜΚΟ για υπεξαίρεση χρημάτων από δωρεές υπέρ παιδιών με ασθένειες. Δήλωσε μετανιωμένος, αποδίδοντας τις πράξεις του σε εθισμό στον τζόγο. Αμφισβητεί το ποσό υπεξαίρεσης που του καταλογίζεται.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έλλειψη ρευστότητας για 9 στους 10 βιοτέχνες Θεσσαλονίκης

Το 89% των βιοτεχνών Θεσσαλονίκης δηλώνει οριακή ή ανεπαρκή ρευστότητα, με τα διαθέσιμα κεφάλαια να αρκούν έως τρεις μήνες για το 73%. Το 37% αποφεύγει τραπεζικό δανεισμό, κυρίως λόγω κόστους ή φόβου απόρριψης.
Αγελάδα με κέρατα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΜΘ: Έκκληση σε Δήμους για ενημέρωση κτηνοτρόφων στη Θεσσαλονίκη

Η ΑΔΜΘ καλεί φορείς και δήμους να ενημερώσουν έγκαιρα τους κτηνοτρόφους για τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα ενόψει χειμώνα, με προτεραιότητα τροφές, νερό και προστασία των ζώων από ακραία καιρικά φαινόμενα.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 6 ανηλίκων για ληστεία σε 16χρονο

Έξι ανήλικοι, ηλικίας 12-16 ετών, συνελήφθησαν στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης για επίθεση και ληστεία 16χρονου. Αφαίρεσαν κινητό, 20 ευρώ και κλειδιά. Το κινητό πωλήθηκε σε κατάστημα, ο ιδιοκτήτης του οποίου επίσης συνελήφθη.
Τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Νέα Ευκαρπία, ένας τραυματίας

Τροχαίο σημειώθηκε στις 7:10 στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, με σύγκρουση Ι.Χ. και σχολικού λεωφορείου. Ένας τραυματίας από το Ι.Χ., κανένας τραυματισμός στα παιδιά του λεωφορείου. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής ΜΚΟ για δωρεές σε άρρωστα παιδιά

Ενώπιον του ανακριτή απολογείται σήμερα ο 37χρονος πρόεδρος ΜΚΟ, που κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 2,8 εκατ. ευρώ από δωρεές για άρρωστα παιδιά, διαθέτοντάς τα σε προσωπικά έξοδα, πολυτελείς αγορές και αθλητικές δραστηριότητες.