ΓΔ: 2619.08 -0.15% Τζίρος: 424.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Πυροσβεστικό Σώμα όχημα
Φώτο: Shutterstock

Ηράκλειο: Πυρκαγιά σε σπίτι στον Πανασό, νυχτερινή κινητοποίηση πυροσβεστικής

Φωτιά σε οικία στον Πανασό του Δήμου Γόρτυνας προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές, χωρίς να κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ διερευνώνται τα αίτια, με πιθανή εστία το τζάκι.

Σημαντικές υλικές ζημιές προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε οικία στο Πανασό του Δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο Κρήτης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε πυροσβέστες, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και στελέχη του Ανακριτικού Τμήματος για τη διερεύνηση των αιτιών εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από το τζάκι και δεν υπήρξε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές. Η επιχείρηση κατάσβεσης ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο η οικία υπέστη σοβαρές καταστροφές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδωνις Γεωργιάδης γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδ. Γεωργιάδης στα Χανιά: Σύσκεψη στο τοπικό νοσοκομείο

Ο Υπ. Υγείας Αδ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε το ΓΝ Χανίων και ενημερώθηκε για το νέο ΤΕΠ, που θα παραδοθεί το 2027. Στη σύσκεψη που ακολούθησε, βασικό θέμα ήταν η σοβαρή υποστελέχωση του νοσοκομείου που προκαλεί ανησυχία στους φορείς.
πανοραμική Ρεθύμνου λιμάνι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη με δήμαρχο Αμαρίου για τις πρόσφατες ζημιές

Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Μαρία Λιονή, συναντήθηκε με τη δημοτική αρχή Αμαρίου για αποτίμηση ζημιών από θεομηνίες και συντονισμό αποκατάστασης, με έμφαση σε Φουρφουρά και Πλατάνια λόγω σοβαρών επιπτώσεων.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις για τα 160 χρόνια του Αρκαδίου

Με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα κορυφώνονται στις 8 Νοεμβρίου στο Ρέθυμνο οι εκδηλώσεις για τα 160 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου, με πλήθος εκδηλώσεων και τιμητικές καταθέσεις στεφάνων.
Νέος αυτοκινητόδρομος Κρήτης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηράκλειο: Στην κυκλοφορία τα 10 πρώτα χλμ. ΒΟΑΚ Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος

Παραδόθηκαν τα πρώτα 10 χλμ. του ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος. Ο Χρ. Δήμας δήλωσε πως το έργο θα μετατρέψει τον άξονα σε αυτοκινητόδρομο και ότι η ταλαιπωρία των πολιτών είναι προσωρινή, με οφέλη μόνιμα για την Κρήτη.
Ευάγγελος Τουρνάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηράκλειο – Ευ. Τουρνάς: Το '40 διδάσκει ενότητα και κοινό αγώνα

Στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στο Ηράκλειο, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Ευάγγελος Τουρνάς τίμησε με παρουσία και δηλώσεις τη μνήμη των αγωνιστών, υπογραμμίζοντας την ενότητα για μια ισχυρή, ελεύθερη Ελλάδα.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Κρήτη γίνεται διεθνής τουριστικός κόμβος

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Rethymno Tourism Summit 2026 τόνισε ότι το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι θα αναδείξει την Κρήτη σε διεθνή τουριστικό κόμβο, με απευθείας πτήσεις από ΗΠΑ και Ινδία και ευκαιρίες ανάπτυξης για όλο το νησί.