Στη φυλακή οδηγείται λογίστρια, μετά την απολογία της για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να εμπλέκεται σε εκτεταμένη φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη είναι κόρη του αρχιλογιστή, ο οποίος απολογήθηκε νωρίτερα και αποφασίστηκε να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας.
Μετά την απόφαση των ανακριτών και του εισαγγελέα σχετικά με την ποινική μεταχείριση της λογίστριας, οι προφυλακίσεις στην υπόθεση των αρτοποιείων «Χωριάτικο» ανέρχονται πλέον σε δέκα, σύμφωνα με τη χθεσινή και τη σημερινή διαδικασία.
Οι απολογίες ξεκίνησαν χθες, με την πρώτη ομάδα των τριάντα κατηγορουμένων, στην οποία περιλαμβάνονται ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας αρτοποιείων, πρώην συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και άλλα πρόσωπα.
Η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα με τη δεύτερη ομάδα των 29 κατηγορουμένων, που σύμφωνα με τη δικογραφία αποτελούσαν τον επιχειρησιακό πυρήνα της οργάνωσης, ως επιχειρηματίες, λογιστές, εικονικοί υπεύθυνοι εταιρειών και υπάλληλοι επιχειρήσεων.
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνούνται τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, υποστηρίζοντας ότι εκτελούσαν εντολές έναντι χαμηλών αμοιβών ή μισθών. Οι απολογίες συνεχίζονται.