ΓΔ: 2623.03 0.66% Τζίρος: 450.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κατεστραμμένο κτήριο Ισπανία

Κατάρρευση στέγης σε κτίριο στην Ακαδημία Πλάτωνος χωρίς εγκλωβισμένους

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της πυροσβεστικής για κατάρρευση στέγης και τοιχοποιίας σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στην οδό Αλαμάνας. Δεν βρέθηκαν εγκλωβισμένοι. Η ενημέρωση έγινε στις 11:20 από το Κέντρο Επιχειρήσεων.

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάρρευση στέγης και τοιχοποιίας εγκαταλελειμμένης μονοκατοικίας στην οδό Αλαμάνας, στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης, δεν εντοπίστηκαν εγκλωβισμένοι, όπως αναφέρει η πυροσβεστική.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ειδοποιήθηκε περίπου στις 11:20 για την κατάρρευση της στέγης και μέρους της τοιχοποιίας της εγκαταλελειμμένης μονοκατοικίας.

Στο σημείο έσπευσαν 17 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ειδικό διασωστικό όχημα της 1ης ΕΜΑΚ, ένας σκύλος έρευνας και διάσωσης, καθώς και δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

Όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τον έλεγχο του χώρου πραγματοποιήθηκαν, ενώ κινητοποιήθηκε και ο δήμος Αθηναίων για τη μεταφορά αδρανών υλικών, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Για τη διερεύνηση των αιτίων της κατάρρευσης, κινητοποιήθηκε το ανακριτικό κλιμάκιο αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευάγγελος Τουρνάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

158 νέα μηχανήματα έργου για 13 περιφέρειες μέσω του προγράμματος ΑΙΓΙΣ

Υπεγράφησαν οι τελευταίες συμβάσεις για την παράδοση 158 σύγχρονων μηχανημάτων έργου αξίας 19,1 εκατ. ευρώ στις 13 περιφέρειες, ενισχύοντας τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ».
Ελληνική σημαία κυματίζει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Κατσαφάδος: Το «ΟΧΙ» του 1940, διαχρονικό σύμβολο θάρρους και ενότητας

Ο Κώστας Κατσαφάδος, υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης, τίμησε την 28η Οκτωβρίου στην Αίγινα, δηλώνοντας πως το «Όχι» του 1940 συμβολίζει διαχρονικά τη γενναιότητα και την ενότητα του ελληνικού λαού απέναντι σε υπέρτερες δυνάμεις.
Ευάγγελος Τουρνάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτα μέτρα και συναγερμός «Red Code» σε 9 περιοχές για την κακοκαιρία

Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας συνεδρίασε υπό τον Ευάγγελο Τουρνά για τα επερχόμενα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, τονίζοντας την ανάγκη ετοιμότητας όλων των φορέων ενόψει της 28ης Οκτωβρίου.
Εμμανουέλ Μακρόν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Μακρόν: Ανεπαρκή τα μέτρα στις διαδηλώσεις, κίνδυνος στις 5 Νοεμβρίου

Ο Μακρόν, σε αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Μασσαλία, επαίνεσε τα πρόσφατα μέτρα ασφαλείας, αναγνώρισε ελλείψεις στις 17/10 και ζήτησε καλύτερη προετοιμασία για τις επικείμενες κινητοποιήσεις. Υποσχέθηκε διάλογο με μαθητές και συνδικάτα.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Δεν πρόκειται για τρομοκρατία, σύντομα απαντήσεις για την έκρηξη στον Κολωνό

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόσφατη έκρηξη στον Κολωνό, που τραυμάτισε αστυνομικούς και πολίτες, εστιάζουν στο ποινικό έγκλημα αντί για τρομοκρατία, σύμφωνα με τον Μ. Χρυσοχοΐδη, που διαβεβαιώνει πως σύντομα θα υπάρξουν συλλήψεις.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες σε Κρήτη και Εύβοια

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Κώστας Κατσαφάδος τόνισε στο ΑΝΤ1 την άμεση ανάγκη στήριξης των πολιτών σε Κρήτη και Εύβοια και την ταχεία αποκατάσταση ζημιών, με γρήγορες αποζημιώσεις εντός πέντε ημερών από τις αιτήσεις των δήμων.