Οι βασικοί τίτλοι των σημερινών εφημερίδων καταγράφουν τις σημαντικότερες εξελίξεις σε τομείς όπως η υγεία, η οικονομία και οι διεθνείς ισορροπίες, δίνοντας έμφαση σε θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική και πολιτική επικαιρότητα.
Η Απογευματινή αναδεικνύει ως κορυφαία είδηση το γεγονός ότι «Το πρώτο εμβόλιο στη μάχη κατά του μελανώματος είναι γεγονός!», ενώ η Δημοκρατία εστιάζει σε εξελίξεις που αφορούν τη Μονή Σινά με τον τίτλο «ΕΑΛΩ και η Μονή Σινά!».
Στην οικονομική ατζέντα, ο Ελεύθερος Τύπος αναφέρεται σε «Ανατροπές στα Airbnb», ενώ η Η Ναυτεμπορική σημειώνει ότι «Στο...μενού ξένων funds τρόφιμα - εστίαση», αναδεικνύοντας το ενδιαφέρον διεθνών κεφαλαίων για τον κλάδο της εστίασης στην Ελλάδα.
Η Εστία σχολιάζει τις γεωπολιτικές εξελίξεις με τίτλο «Ο πόλεμος άλλαξε τις ισορροπίες εις βάρος της Ελλάδος», ενώ η Η Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρει ότι «Γαλλία το νέο πειραματόζωο της Ευρωζώνης».
Η Καθημερινή θέτει ζήτημα αδειοδότησης με τον τίτλο «Το White Coast δεν θα έπρεπε να είχε πάρει άδεια». Ο Ριζοσπάστης καλεί σε κινητοποιήσεις στις «30 Οκτώβρη παντού ξεσηκωμός!».
Τα Νέα ασχολούνται με το «Γαλλικό σχέδιο σε περίπτωση που...», ενώ η Kontra εστιάζει στο ενδεχόμενο εκλογών με τον τίτλο «Εκλογές τον Μάρτιο πριν από τις Γαλλικές».