ΓΔ: 2647.64 0.42% Τζίρος: 81.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:08:38
Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου
Η κεντρική είσοδος του Δικαστικού Μεγάρου Πολυγύρου, Χαλκιδική.

Σύλληψη 45χρονου στον Πολύγυρο για υπεξαίρεση 100.000€ στη Βουλγαρία

Στον Πολύγυρο συνελήφθη 45χρονος Βούλγαρος, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση άνω των 100.000 ευρώ μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Η Βουλγαρία ζητά την έκδοσή του και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.

Στη σύλληψη ενός 45χρονου Βούλγαρου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής προχώρησαν οι Αρχές, καθώς κατηγορείται για υπεξαίρεση άνω των 100.000 ευρώ μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας παροχής υπηρεσιών, σύμφωνα με ευρωπαϊκό ένταλμα των βουλγαρικών Αρχών.

Όπως προκύπτει από τα διωκτικά έγγραφα, η πράξη φέρεται να διαπράχθηκε διαδοχικά εντός του 2025. Οι αρμόδιες Αρχές της Βουλγαρίας έχουν αιτηθεί την έκδοσή του ώστε να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες στη χώρα του.

Ο 45χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, όπου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες σχετικά με το αίτημα έκδοσης των βουλγαρικών Αρχών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στη Χαλκιδική

Στη Χαλκιδική συνελήφθησαν δύο άνδρες για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Στην κατοχή και το σπίτι τους βρέθηκαν συνολικά 54,2 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Οι αρχές διενεργούν έρευνα.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ για εμπλοκή σε εγκληματικές πράξεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική για εντοπισμό υπόπτων εγκληματικών ενεργειών. Έγιναν πέντε έρευνες σε σπίτια, οκτώ προσαγωγές και μία σύλληψη Τούρκου με διεθνές ένταλμα για απάτη.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών στη Θεσσαλονίκη με 4 συλλήψεις και 88 δικογραφίες

Εξαρθρώθηκε σπείρα με 5 μέλη που διέπρατταν διαρρήξεις σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Πιερία και Χαλκιδική, με λεία 80.000 ευρώ σε κοσμήματα και τιμαλφή. Συνελήφθησαν 4 άτομα, ενώ αναζητείται ακόμη ένα. Συνολικά εμπλέκονται σε 34 διαρρήξεις.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ο 23χρονος Σέρβος συναινεί στην έκδοσή του για ληστεία crypto

Ο 23χρονος Σέρβος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη συναίνεσε στην έκδοσή του στη Σερβία, όπου κατηγορείται για ληστεία κρυπτονομισμάτων αξίας άνω των 50.000 ευρώ, πράξη που φέρεται να έγινε με συνεργούς στο Βελιγράδι το 2025.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αποσύρθηκε η μήνυση κατά της 28χρονης οικιακής βοηθού

Η 51χρονη εργοδότρια απέσυρε τη μήνυση κατά της 28χρονης οικιακής βοηθού για κλοπή στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η ποινική διαδικασία και η φοιτήτρια-καθαρίστρια να αφεθεί ελεύθερη, δηλώνοντας ανακούφιση.