ΓΔ: 2689.79 0.90% Τζίρος: 139.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:05:36
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας

Διακοπή κυκλοφορίας στην Κ. Βάρναλη Χαλανδρίου λόγω θραύσης αγωγού

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Κώστα Βάρναλη στο Χαλάνδρι, μεταξύ Κολοκοτρώνη και Ανδρέα Γκίνη, λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κώστα Βάρναλη, στην περιοχή του Χαλανδρίου, διεκόπη από τις αστυνομικές αρχές, εξαιτίας θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η διακοπή αφορά το τμήμα της οδού Κώστα Βάρναλη από το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη έως και το ύψος της οδού Ανδρέα Γκίνη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόστολος Τζιτζικώστας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Αν χειροτερέψει η κρίση, θα ζητήσω έκτακτο Συμβούλιο ΕΕ

Ο Επίτροπος Απ. Τζιτζικώστας τόνισε την ανάγκη λήψης επείγοντων μέτρων για την εντεινόμενη ενεργειακή κρίση στο Συμβούλιο Υπουργών ΕΕ, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο στην οικονομία και προτείνοντας μακροπρόθεσμες βιώσιμες λύσεις.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί για υπερβολική ταχύτητα

Δύο οδηγοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη να κινούνται με υπερβολική ταχύτητα σε κεντρικούς δρόμους, μετρώντας έως 191 και 164 χλμ/ώρα. Οι έλεγχοι της Τροχαίας για πρόληψη ατυχημάτων θα συνεχιστούν εντατικά σύμφωνα με την Αστυνομία.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στο Κορωπί

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή Κίτσι Κορωπίου, όταν 43χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε βράχο. Απεγκλωβίστηκε νεκρός από την Πυροσβεστική με 12 πυροσβέστες.
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νάξος: 67χρονος νεκρός σε ανατροπή ηλεκτρικού ποδηλάτου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Νάξο, όταν 67χρονος αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο του ηλεκτρικού ποδηλάτου του και ανατράπηκε. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις Αρχές.
Χρήστος Δήμας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέψεις για 24ωρο Μετρό Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα - 60% το Flyover

Ο Υπουργός Χρίστος Δήμας τόνισε την πιλοτική 24ωρη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα, μίλησε για έργα όπως το Flyover, τις επεκτάσεις και τα μέτρα ενίσχυσης οδικής ασφάλειας, ενόψει της 90ής ΔΕΘ.
Σταθμός αποθήκευσης ενέργειας
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Η αστυνομία ανακοίνωσε νέο σαμποτάζ στο ηλεκτρικό δίκτυο

Η γερμανική αστυνομία ερευνά επίθεση σε υποσταθμό στο Μπέργκχαϊμ, σε δεύτερη απόπειρα σαμποτάζ στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της χώρας. Η ζημιά θεωρείται σκόπιμη, αλλά η ηλεκτροδότηση της περιοχής δεν επηρεάστηκε.