ΓΔ: 2613.36 -1.42% Τζίρος: 206.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:26:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Φώτο: SOOC

Λήξη συναγερμού στα δικαστήρια Πειραιά: Χωρίς ύποπτο εύρημα

Λήξη συναγερμού σημειώθηκε στα Δικαστήρια Πειραιά μετά από απειλή για βόμβα. Οι έρευνες της αστυνομίας δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εφαρμόστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στα Δικαστήρια Πειραιά έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου για πιθανή τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των αρχών.

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.) διενήργησε ελέγχους στους χώρους του δικαστικού μεγάρου χωρίς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εφαρμόστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή. Η κυκλοφορία διακόπηκε στην οδό Σκουζέ, από το ύψος της οδού Νοταρά έως την Ακτή Μιαούλη, καθώς και στην οδό Φίλωνος, από την οδό Φιλελλήνων έως την οδό 2ας Μεραρχίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομική κορδέλα οδού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξενοδοχείο εκκενώθηκε προληπτικά στον Πειραιά λόγω καπνών

Προληπτική εκκένωση 70 ενοίκων από οκταώροφο ξενοδοχείο στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα λόγω καπνών που εντοπίστηκαν σε αεραγωγό δωματίου στο ισόγειο, κινητοποιώντας επτά πυροσβέστες.
Δέμα κοκαΐνης ανάλυση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη στον Πειραιά: Πιάστηκε με πάνω από 400 γραμμάρια κοκαΐνης σε πλοίο

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι του Πειραιά, συνελήφθη 31χρονος με 415 γραμμάρια κοκαΐνης και μικροποσότητα ακόμη, ύστερα από επιχείρηση της Ασφάλειας και της ΠΟΔΙΝ με τη βοήθεια ειδικού αστυνομικού σκύλου.
Λιμάνι Πειραιά αεροφωτογραφία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 26χρονος στον Πειραιά με 2 κιλά κάνναβης σε επιβατηγό πλοίο

Ενισχύονται οι έλεγχοι της Ασφάλειας στο λιμάνι του Πειραιά για την καταπολέμηση διακίνησης ναρκωτικών. Συνελήφθη 26χρονος με πάνω από δύο κιλά κάνναβης, με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 23χρονης στα Καμίνια για κλοπές 130.000 ευρώ από συμμορία

Η Δίωξη Πειραιά εξάρθρωσε ομάδα που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές στην Αττική. Συνελήφθη 23χρονη στα Καμίνια, ενώ ένα ακόμη μέλος ταυτοποιήθηκε και αναζητείται. Έκλεβαν σπίτια και πωλούσαν τα τιμαλφή σε ενεχυροδανειστήριο.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Σύλληψη δύο ατόμων για διάρρηξη διαμερίσματος

Δύο άνδρες, 47 και 32 ετών, συνελήφθησαν στον Πειραιά επ' αυτοφώρω από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν μετά από διάρρηξη διαμερίσματος. Κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή και απείθεια.