ΓΔ: 2698.76 0.13% Τζίρος: 423.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Κτίριο φυλακών Κορυδαλλού
Φωτισμένο κτίριο των φυλακών Κορυδαλλού τη νύχτα, με εμφανή τα παράθυρα κελιών.

Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν οι δύο γιατροί που προφυλακίστηκαν για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, με τη μεταγωγή τους να γίνεται νωρίς το πρωί, πρώτα της γυναίκας και έπειτα του συζύγου της.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν οι δύο γιατροί που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη. Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έπειτα από τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγωγή της γυναίκας πραγματοποιήθηκε αρχικά από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η μεταφορά του συζύγου της, ο οποίος κρατούνταν προσωρινά στη ΓΑΔΑ.

Οι δύο γιατροί πέρασαν το κατώφλι των φυλακών λίγο πριν από τις 7 το πρωί, ολοκληρώνοντας έτσι τη διαδικασία της προφυλάκισής τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο φυλακών Κορυδαλλού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε προστατευόμενο χώρο Κορυδαλλού οι γιατροί για τον θάνατο Μαζωνάκη

Οι δύο κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη θα κρατούνται σε απομονωμένους και ασφαλείς χώρους στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.
Κελί φυλακής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Γιατί προφυλακίστηκαν οι δύο γιατροί

Στο σκεπτικό της απόφασης για προφυλάκιση των δύο γιατρών αναφέρονται πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και προσπάθειες συγκάλυψης, όπως παράνομες επεμβάσεις χωρίς άδεια και επαρκή έλεγχο.
Άρειος Πάγος πρόσοψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσφυγή υπεράσπισης για την προσωρινή κράτηση στη δίκη Μαζωνάκη

Ο συνήγορος των δύο γιατρών κατηγορούμενων για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, θα προσφύγει άμεσα κατά του εντάλματος προσωρινής τους κράτησης, κάνοντας λόγο για παραβίαση των δικονομικών τους δικαιωμάτων.
Άρειος Πάγος πρόσοψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος Γ. Μαζωνάκη: Τελείωσε η απολογία γιατρού, στον ανακριτή ο 2ος

Η γιατρός, κατηγορούμενη με τον σύζυγό της για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, έδωσε απολογία σχεδόν οκτώ ωρών αρνούμενη την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση, πριν φύγει από το ανακριτικό γραφείο το βράδυ.
αναμμένο κερί πένθους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

13 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα: Δεν ξεχνάμε, πολεμάμε τον φασισμό

Η ΚΝΕ, τιμώντας 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καταδικάζει τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά, τονίζοντας πως οριστική ήττα του φασισμού θα υπάρξει μόνο με την ανατροπή του καπιταλισμού.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή οι γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

Στον 32ο τακτικό ανακριτή απολογούνται οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο προφυλάκισης και ισόβιας κάθειρξης.