ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τελευταία έκδοση για το Κυριακάτικο Έθνος αυτή την Κυριακή

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει άμεσα η αναστολή της έκδοσης.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις για την Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Έθνος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε και προχωράει άμεσα στην αναστολή της έκδοσης της Κυριακής.

Μάλιστα, αυτή την Κυριακή ενδέχεται να είναι και η τελευταία φορά που θα κυκλοφορήσει το Κυριακάτικο Έθνος που είχε έως σήμερα 15.000 κυκλοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι η καθημερινή έντυπη έκδοση έχει ήδη σταματήσει, οπότε η εφημερίδα «Έθνος» θα υπάρχει μόνο η ηλεκτρονική έκδοση με το ethnos.gr. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πια είναι η πρόβλεψη για τους εργαζόμενους στο μέσο. 

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΣΗΕΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΗΕΑ: Διαμαρτυρία για την αναστολή της καθημερινής έκδοσης της ΑΥΓΗΣ

«Ανάλογες προσπάθειες είχαν γίνει και κατά το παρελθόν αλλά συνάντησαν τη σθεναρή αντίδραση των εργαζομένων και τα όποια σχέδια αναστολής της έκδοσης ματαιώθηκαν» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει το καθημερινό φύλλο της Αυγή, συνεχίζεται η κυριακάτικη έκδοση

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκαλέσει συνέλευση για το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας. «Κλείνει από αύριο το καθημερινό φύλλο της Αυγής. Ως εκ τούτου, καλούμε συνέλευση σήμερα στις 7μμ στα γραφεία της εφημερίδας».
newspapers-efimerides-typos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Νιάκας

Η εφημερίδα «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ», που ξεκίνησε το 1989 ως εβδομαδιαία, την εποχή της άνθησης του Χρηματιστηρίου μετατράπηκε σε ημερήσια ξεπερνώντας σε κυκλοφορία τις παραδοσιακές οικονομικές εφημερίδες της εποχής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Politico για Τέμπη: Η Εισαγγελία της ΕΕ ζήτησε παραπομπή δύο Ελλήνων υπουργών

Τι αναφέρει δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού, σχετικά με την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία του περυσινού χειμώνα, η οποία συζητείται στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.