ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στο Κορωπί

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή Κίτσι Κορωπίου, όταν 43χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε βράχο. Απεγκλωβίστηκε νεκρός από την Πυροσβεστική με 12 πυροσβέστες.

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Κίτσι στο Κορωπί, με θύμα έναν 43χρονο άνδρα. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός κινείτο με το όχημά του στην οδό Παπαγιανόπουλου και, φτάνοντας στο ύψος του παλιού λατομείου, έχασε τον έλεγχο.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε αρχικά σε υπερυψωμένο χωμάτινο ανάχωμα και στη συνέχεια σε βράχο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό τον 43χρονο.

Η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στην Αθηνών - Σουνίου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, όταν τρία ΙΧ συγκρούστηκαν. Ένας 56χρονος οδηγός τραυματίστηκε βαριά και κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν οι άλλοι δύο οδηγοί.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Καλλικράτεια με θύμα 75χρονο από Θεσσαλονίκη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Καλλικράτεια, όπου ένας 75χρονος έχασε τη ζωή του έπειτα από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην Καλλιθέα: Δεν υπήρξε εγκατάλειψη, τι έδειξε η έρευνα

Νεότερα για το τροχαίο στην Καλλιθέα: Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το δίκυκλο οδηγούσε η 27χρονη και συνεπιβάτης ήταν 37χρονος. Και οι δύο τραυματίστηκαν όταν πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα και χτυπήθηκαν από ΙΧ, ενώ δεν υπήρξε εγκατάλειψη.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Δεν πρόκειται για τρομοκρατία, σύντομα απαντήσεις για την έκρηξη στον Κολωνό

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόσφατη έκρηξη στον Κολωνό, που τραυμάτισε αστυνομικούς και πολίτες, εστιάζουν στο ποινικό έγκλημα αντί για τρομοκρατία, σύμφωνα με τον Μ. Χρυσοχοΐδη, που διαβεβαιώνει πως σύντομα θα υπάρξουν συλλήψεις.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για μέθη, επικίνδυνη οδήγηση και πινακίδες

Η Αστυνομία Θεσσαλονίκης συνέλαβε τρεις οδηγούς το τελευταίο 24ωρο: Έναν 24χρονο μοτοσικλετιστή για επικίνδυνους ελιγμούς και αποφυγή ελέγχου, και έναν 59χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.