ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης εξωτερικά

Θεσσαλονίκη: Καθαρίστρια κατηγορείται για υπεξαίρεση προϊόντων 15 ετών

Υπάλληλος καθαρισμού 41 ετών φέρεται να υπεξαιρούσε προϊόντα, όπως μέλι, φρυγανιές, σεντόνια και είδη καθαρισμού, από δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης επί 15 χρόνια. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία και ελέγχους.

Μία υπάλληλος καθαρισμού, 41 ετών, φέρεται να αφαιρούσε συστηματικά προϊόντα όπως μέλι, φρυγανιές, σεντόνια, είδη καθαρισμού και χαρτικά από δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης επί 15 χρόνια.

Η φερόμενη δράση της αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα που ακολούθησε σχετική καταγγελία. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας - Χορτιάτη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η κατηγορούμενη ιδιοποιούνταν παράνομα διάφορα προϊόντα που προορίζονταν για τις ανάγκες του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της 15ετούς εργασίας της.

Η δικογραφία αφορά το αδίκημα της υπεξαίρεσης και θα διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελία πρωτοδικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη Τσίπρα στο Γεντί Κουλέ – «Συλλογική νίκη»

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Επταπύργιο και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Νεάπολης–Συκεών για το ψήφισμα που ζητά την απόσυρση του μνημείου από εκδηλώσεις. Τόνισε τη συλλογική νίκη όσων αντέδρασαν και τη σημασία του τόπου μνήμης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 18χρονος στις Συκιές με πάνω από κιλό κάνναβη και κοκαΐνη

Συνελήφθη 18χρονος κοντά σε νηπιαγωγείο στις Συκιές με πάνω από ένα κιλό κάνναβης και 17 συσκευασίες κοκαΐνης. Η σύλληψη ήταν αποτέλεσμα ελέγχων της αστυνομίας και ο νεαρός οδηγείται στον εισαγγελέα.
Συμφωνία Ελλάδας και Βουλγαρίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα μνημεία μιας χώρας δεν είναι λάφυρα πολέμου

Ο Κυρ. Μητσοτάκης τόνισε πως τα μνημεία δεν είναι λάφυρα αλλά μέρος της ιστορίας μας, στη τελετή επιστροφής κειμηλίων μεταξύ Ελλάδας-Βουλγαρίας, σημειώνοντας ότι τέτοιες πράξεις χτίζουν γέφυρες για ένα κοινό μέλλον.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα μνημεία δεν είναι λάφυρα πολέμου

Ο Κυρ. Μητσοτάκης τόνισε πως τώρα ολοκληρώθηκε η επιστροφή των κειμηλίων, καθώς ξεπεράστηκαν εμπόδια του παρελθόντος. Τόνισε τη σημασία της κοινής πολιτιστικής ρίζας Ελλάδας-Βουλγαρίας και της συνεργασίας για το κοινό ευρωπαϊκό μέλλον.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα μνημεία δεν είναι λάφυρα πολέμου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως τα μνημεία δεν είναι λάφυρα πολέμου και η Ελλάδα δεν αποδέχεται διακανονισμούς που υπονοούν ξένη κυριαρχία ή "δανεισμό" των θησαυρών της, ζητώντας ηθική και δικαιοσύνη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.
Ρούμεν Ράντεφ πρόεδρος Βουλγαρίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Ράντεφ: Προχωράμε σε σχέση σεβασμού και φιλίας με την Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, τόνισε τη σημασία της συμφωνίας ανταλλαγής κειμηλίων με την Ελλάδα, υπογραμμίζοντας το υψηλό επίπεδο συνεργασίας και ευχαριστώντας την ελληνική κυβέρνηση για τη συμβολή της.