ΓΔ: 2613.46 -0.36% Τζίρος: 103.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:31:38
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Κλεμμένη μηχανή σε καταδίωξη και συλλήψεις μετά από τροχαίο

Δύο νεαροί αλλοδαποί τραυματίστηκαν ελαφρά μαζί με 47χρονο οδηγό φορτηγού στην Ευκαρπία, όταν, προσπαθώντας να αποφύγουν έλεγχο, μπήκαν με κλεμμένη μοτοσυκλέτα σε μονόδρομο και συγκρούστηκαν. Συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα στην Ευκαρπία, όταν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 22 ετών, κινούμενοι με μοτοσικλέτα, προσπάθησαν να αποφύγουν έλεγχο της Τροχαίας. Σύμφωνα με τις αρχές, ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και εισήλθαν σε μονόδρομο με αντίθετη φορά, όπου συγκρούστηκαν με φορτηγό που οδηγούσε 47χρονος αλλοδαπός.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ελαφρείς τραυματισμοί και στους τρεις εμπλεκόμενους, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η έρευνα των αρχών αποκάλυψε ότι η δίκυκλη μοτοσυκλέτα είχε δηλωθεί ως κλεμμένη στις 21-08-2026 στο Τ.Δ.Ε.Ε Λευκού Πύργου.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και αναμένεται να παραπεμφθούν στις αρμόδιες αρχές για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για μέθη, επικίνδυνη οδήγηση και πινακίδες

Η Αστυνομία Θεσσαλονίκης συνέλαβε τρεις οδηγούς το τελευταίο 24ωρο: Έναν 24χρονο μοτοσικλετιστή για επικίνδυνους ελιγμούς και αποφυγή ελέγχου, και έναν 59χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος για οδήγηση με 166 χλμ/ώρα

Ένας 22χρονος συνελήφθη στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών για οδήγηση με 166 χλμ./ώρα και επικίνδυνους ελιγμούς. Συνελήφθησαν επίσης δύο ακόμη άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα ατυχήματα και τραυματισμούς.
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για ναρκωτικά και τροχαίες παραβάσεις

Έξι άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο για παραβάσεις σχετικές με ναρκωτικά και τροχαία. Μεταξύ τους, 22χρονος οδηγούσε χωρίς πινακίδα και κατείχε κάνναβη, ενώ 24χρονος εντοπίστηκε με κάνναβη και δήλωσε ψευδή στοιχεία.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ατόμων για επικίνδυνη οδήγηση και βαριά πρόστιμα

Δύο συλλήψεις για επικίνδυνη οδήγηση έγιναν στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο: ένας 40χρονος οδηγός ενεπλάκη σε τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ 61χρονος μοτοσικλετιστής αγνόησε σήμα αστυνομικών και παραβίασε μονόδρομους και φανάρια.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί για υπερβολική ταχύτητα

Δύο οδηγοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη να κινούνται με υπερβολική ταχύτητα σε κεντρικούς δρόμους, μετρώντας έως 191 και 164 χλμ/ώρα. Οι έλεγχοι της Τροχαίας για πρόληψη ατυχημάτων θα συνεχιστούν εντατικά σύμφωνα με την Αστυνομία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε με 188 χλμ/ώρα στην ΠΑΘΕ - Συλλήψεις για μέθη

Συνελήφθη 43χρονος στην ΠΑΘΕ να οδηγεί με 188 χλμ/ώρα. Άλλα τρία άτομα συνελήφθησαν για παραβάσεις του ΚΟΚ, όπως οδήγηση χωρίς άδεια και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι υποθέσεις οδηγούνται στη δικαιοσύνη.