ΓΔ: 2617.02 -0.49% Τζίρος: 235.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πυρκαγιά σε δάσος
Μεγάλη πυρκαγιά κατακαίει δασική έκταση σε ελληνική περιοχή, προκαλώντας μεγάλες οικολογικές ζημιές.

Υπό έλεγχο η φωτιά σε αγροτοδασική περιοχή στη Θήβα

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική περιοχή στη Θήβα. Επιχείρησαν 22 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου, 6 οχήματα, 2 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο και υδροφόρες ΟΤΑ. Η φωτιά ξέσπασε στις 15:30.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε αγροτοδασική έκταση στη Θήβα Βοιωτίας. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 15:30.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 22 πυροσβέστες, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν από μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ καθώς και 6 οχήματα.

Στην επιχείρηση συνέδραμαν επίσης δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, παρέχοντας αεροπορική υποστήριξη.

Επιπλέον, υδροφόρες από Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνέβαλαν στην προσπάθεια κατάσβεσης, ενισχύοντας τις επίγειες δυνάμεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ένσταση αντισυνταγματικότητας για ν/σ ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ στη Βουλή

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας στα άρθρα του νομοσχεδίου για επέκταση ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ, που αφορούν μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων και αρμοδιοτήτων ΟΤΑ, υποστηρίζοντας παραβίαση του Συντάγματος.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτροπή Βουλής: Ναι στο ν/σ για επέκταση αρμοδιοτήτων ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ

Ο βουλευτής της ΝΔ, Διονύσης Σταμενίτης, απάντησε σε ανησυχίες κομμάτων και ΟΤΑ για το νομοσχέδιο επέκτασης αρμοδιοτήτων ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ, τονίζοντας ότι στόχος είναι ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα ύδρευσης.
Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μερικό έλεγχο η φωτιά σε αγροτική περιοχή στο Ύπατο Θήβας

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή στο Ύπατο Θήβας. Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 6 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Έρευνα για τα αίτια διεξάγει το αρμόδιο κλιμάκιο. Η περιοχή είναι σε υψηλό κίνδυνο.
Πυροσβεστικό όχημα πυρκαγιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο η φωτιά σε αγροτική περιοχή στον Ελεώνα Θηβών

Οριοθετημένη είναι η φωτιά σε γεωργική έκταση στον Ελεώνα Θήβας, χωρίς κίνδυνο για κατοικίες. Επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 11 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων και ενισχύσεις από αέρος, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.
Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή στην Ανθήλη Φθιώτιδας χωρίς απειλή για οικισμούς

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτική περιοχή στην Ανθήλη Φθιώτιδας λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Η πυρκαγιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές και επιχειρούν 33 πυροσβέστες, 6 οχήματα, 2 αεροσκάφη και υδροφόρες ΟΤΑ.