Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 47 και 32 ετών, προχώρησε η Αστυνομία στον Πειραιά, καθώς κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία και απείθεια. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν επ' αυτοφώρω την ώρα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια περιπολίας, ειδοποιήθηκαν από το Κέντρο Άμεσης Δράσης για διάρρηξη που βρισκόταν σε εξέλιξη στην περιοχή.
Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν τους δράστες, οι οποίοι επιχείρησαν να διαφύγουν μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αρχών. Παρά την προσπάθειά τους, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους, μεταξύ άλλων, χειρουργική μάσκα, καπέλο και ένα χρυσό δακτυλίδι, το οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα από το διαμέρισμα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δημοτικού Θεάτρου, το οποίο ανέλαβε την προανάκριση. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο άνδρες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.