ΓΔ: 2603.34 -0.39% Τζίρος: 180.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Σύλληψη δύο γυναικών στη Μύκονο για κλοπή ρολογιών 42.000 ευρώ

Η Αστυνομία Μυκόνου εξιχνίασε κλοπή δύο ακριβών ρολογιών από ξενοδοχείο. Δύο αλλοδαπές, 27 και 31 ετών, ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες. Βρέθηκε το ένα ρολόι και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του. Η αξία τους αγγίζει τα 42.000 ευρώ.

Η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου εξιχνίασε υπόθεση κλοπής δύο ρολογιών μεγάλης αξίας από δωμάτιο ξενοδοχειακού καταλύματος, ταυτοποιώντας ως δράστιδες δύο αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 27 και 31 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το περιστατικό συνέβη το πρωί της 9ης Αυγούστου, όταν οι δύο γυναίκες αφαίρεσαν από δωμάτιο όπου διέμενε 27χρονος αλλοδαπός δύο ρολόγια, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 42.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση των δύο γυναικών και στη συνέχεια στην προσαγωγή τους. Στην κατοχή τους βρέθηκε το ένα από τα κλεμμένα ρολόγια, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιστέρι: Σύλληψη δύο ατόμων για όπλα – Κατασχέθηκε πιστόλι

Συνελήφθησαν στο Περιστέρι δύο άνδρες, 27 και 22 ετών, αφού στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και τέσσερα φυσίγγια που είχε κρύψει στο εσώρουχό του. Το όπλο και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν από την αστυνομία.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια στο κέντρο: Οπαδοί ξένης ομάδας επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, 11 συλλήψεις

Έντεκα οπαδοί ξένης ποδοσφαιρικής ομάδας συνελήφθησαν στην Αθήνα, έπειτα από επιθέσεις σε αστυνομικούς με πέτρες και άλλα αντικείμενα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της πόλης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις στον Εύοσμο για αγοραπωλησία ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη

Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν μία 33χρονη και ένας 49χρονος για διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 0,35 γραμ. ηρωίνης, 6.530 ευρώ και μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκαν στο σπίτι της γυναίκας.
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: 38χρονος συνελήφθη για κλοπή 150 καλυμμάτων φρεατίων

Συνελήφθη 38χρονος που φέρεται να έκλεψε τουλάχιστον 150 μεταλλικά καλύμματα φρεατίων σε Πειραιά, Κερατσίνι και Δραπετσώνα. Μαζί του συνελήφθη και 46χρονος σε μάντρα scrap, όπου εντοπίστηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις για κλοπή και απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου

Στον Έβρο συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ο ένας για κλοπή αυτοκινήτου με κλεμμένες πινακίδες και ο άλλος για απόπειρα διάρρηξης παγκαριού σε ναό. Κατασχέθηκαν όχημα, διαρρηκτικά εργαλεία και διενεργείται προανάκριση.