ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Σορός άνδρα βρέθηκε στη Διώρυγα Κορίνθου

Η σορός αγνώστου άνδρα βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Διώρυγας Κορίνθου από ιδιώτη και ανασύρθηκε με τη βοήθεια του Λιμενικού. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για ταυτοποίηση.

Στη θαλάσσια περιοχή της Διώρυγας του Ισθμού της Κορίνθου εντοπίστηκε σορός άνδρα αγνώστων στοιχείων, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές την Τρίτη.

Η ανάσυρση της σορού πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Αμέσως μετά, το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από το ΕΚΑΒ, με τη σορό να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τα απαραίτητα ιατροδικαστικά ευρήματα.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος, καθώς και για την ταυτότητα του άνδρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο φυλακών Κορυδαλλού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπλοκή με έξι τραυματίες στις φυλακές Δομοκού

Άγρια συμπλοκή ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στις φυλακές Δομοκού μεταξύ Αλγερινών και Σύριων κρατουμένων, με έξι τραυματίες. Τέσσερις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ένας σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ. Είναι το τρίτο τέτοιο περιστατικό σε 1,5 μήνα.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκαια: Συνελήφθη 49χρονος μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο

Έληξε το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Νίκαια, με τη σύλληψη 49χρονου που κρατούσε όμηρο την 44χρονη σύζυγό του. Αστυνομικοί και διαπραγματευτής έφεραν εις πέρας την επιχείρηση χωρίς τραυματισμούς.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

82χρονος νεκρός στη Βουλιαγμένη, συνελήφθη 76χρονος μετά από επεισόδιο

Ένας 82χρονος κατέληξε μετά από έντονο επεισόδιο για ξαπλώστρα στην παραλία Βουλιαγμένης. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, όταν συνεπλάκη με έναν 76χρονο και μια 21χρονη. Ο ηλικιωμένος κατέρρευσε και πέθανε στο νοσοκομείο.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στο Κορωπί

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή Κίτσι Κορωπίου, όταν 43χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε βράχο. Απεγκλωβίστηκε νεκρός από την Πυροσβεστική με 12 πυροσβέστες.