Σε σύλληψη δύο γυναικών, ηλικίας 42 και 21 ετών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας στο Λασίθι, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε σε κοινωνική εκδήλωση στην περιοχή. Οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σωματική βλάβη και παραβίαση των μέτρων προστασίας ανηλίκων σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής 9 Αυγούστου, ανήλικος που συμμετείχε στην εκδήλωση βρέθηκε σε κατάσταση μέθης. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου και νοσηλεύτηκε.
Κατά την αστυνομική έρευνα συνελήφθη η 42χρονη, κηδεμόνας του ανηλίκου, καθώς και η 21χρονη, υπεύθυνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.