ΓΔ: 2615.07 0.25% Τζίρος: 239.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Χαλκιδική: Στο «Παπαγεωργίου» τραυματίας οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο

Τροχαίο σημειώθηκε στις 10:40 στον δρόμο Ολυμπιάδας-Σταυρού, Χαλκιδικής, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα. Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 10:40 στον δρόμο Ολυμπιάδας-Σταυρού στη Χαλκιδική, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα που κινούνταν προς την Ολυμπιάδα. Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστα. Η Τροχαία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με πεζό στη Ν. Μουδανιών-Κασσάνδρας

49χρονος πεζός σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 70χρονος, στην επαρχιακή οδό Ν. Μουδανίων-Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Το δυστύχημα έγινε στις 4.20 μ.μ. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Μουδανίων.
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 27χρονος σκοτώθηκε σε σύγκρουση δικύκλου με αυτοκίνητο

Τη ζωή του έχασε ο 27χρονος οδηγός δικύκλου μετά από σύγκρουση με ΙΧ στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Δρυμού. Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο, όπου υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 45χρονη τραυματίστηκε από το αυτοκίνητό της και νοσηλεύεται

Στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης, 45χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό της όταν λύθηκε το χειρόφρενο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρά τραυματισμένος Σέρβος μοναχός στη ΜΕΘ μετά από πτώση από ασθενοφόρο

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσηλεύεται 48χρονος δόκιμος μοναχός από τη Σερβία, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν πήδηξε εν κινήσει από ασθενοφόρο στην πορεία του προς το Νοσοκομείο Πολυγύρου.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Καλλικράτεια με θύμα 75χρονο από Θεσσαλονίκη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Καλλικράτεια, όπου ένας 75χρονος έχασε τη ζωή του έπειτα από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.