ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Σύγκρουση αυτοκινήτων δρόμου

Τραγωδία στις Σέρρες: Δύο νεκροί σε μετωπική ΙΧ με φορτηγό

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σφοδρό τροχαίο μεταξύ ΙΧ και φορτηγού νωρίς το πρωί στην περιοχή Παλαιοκώμης Σερρών, στον δρόμο Αμφίπολης-Δράμας. Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον δρόμο Αμφίπολης - Δράμας, στο ύψος της Παλαιοκώμης Σερρών.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 07:30, όταν, κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες, ένα ιδιωτικής χρήσης (ΙΧ) επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες στο ΙΧ να ανασυρθούν νεκροί.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.

Λόγω του δυστυχήματος, ο δρόμος Αμφίπολης – Δράμας έκλεισε προσωρινά, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας, το οποίο εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η μετωπική σύγκρουση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγκρουση αυτοκινήτου δρόμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο νεκροί σε σύγκρουση δίκυκλου με πατίνι στη Νέα Πέραμο Καβάλας

Δύο άνδρες, 34 και 36 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο κοντά στη Νέα Πέραμο Καβάλας. Ο πρώτος ήταν αναβάτης δικύκλου και ο δεύτερος οδηγός ηλεκτρικού πατινιού, που υπέκυψαν στα τραύματά τους παρά τη νοσηλεία τους.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: 12 νεκροί και 487 τραυματίες σε τροχαία τον Σεπτέμβριο

Τον Σεπτέμβριο στην Αττική σημειώθηκαν 415 τροχαία με 12 νεκρούς και 487 τραυματίες. Αιτία, κυρίως απρόσεκτη οδήγηση και παραβάσεις. Καταγράφηκαν 32.163 παραβάσεις, εκ των οποίων 234 πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων
ΔΙΕΘΝΗ

Νότια Αφρική: 21 νεκροί σε σύγκρουση τριών οχημάτων

Τουλάχιστον 21 νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες από καραμπόλα τριών οχημάτων στη Νότια Αφρική, ανάμεσα στις πόλεις Πρινς Άλμπερτ και Λίου Χάμκα. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό δυστύχημα με τρεις νεκρούς από σύγκρουση στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Τρεις νεκροί σε τροχαίο τα ξημερώματα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν δύο μηχανές συγκρούστηκαν και έπεσαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Νεκροί είναι ένας 51χρονος, μία 27χρονη και μία άγνωστης ταυτότητας γυναίκα.