ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:57:57
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Ναύπλιο: Προσωρινά κρατούμενοι οι δύο αστυνομικοί μετά τις απολογίες τους

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον τραυματισμό 20χρονου σε καταδίωξη στο Άργος, μετά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Ναυπλίου.

Προφυλάκιση αποφασίστηκε για τους δύο αστυνομικούς που κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν 20χρονο κατά τη διάρκεια καταδίωξης τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή του Άργους.

Οι δύο αστυνομικοί παρουσιάστηκαν το πρωί ενώπιον του ανακριτή Ναυπλίου και, ύστερα από πολύωρες απολογίες, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή τους κράτηση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Καπνός στο Χαρτούμ
ΔΙΕΘΝΗ

Ευρώπη, Καναδάς και Σιέρα Λεόνε προειδοποιούν για νέο κύμα βίας στο Σουδάν

Νέες μαζικές φρικαλεότητες απειλούν να επαναληφθούν στο Σουδάν, όπως πέρσι στην Ελ Φάσερ, προειδοποιούν μέλη της Συμμαχίας για την Πρόληψη των Ωμοτήτων, κάνοντας λόγο για σφαγές, βασανιστήρια και σεξουαλική βία κατά αμάχων.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ κατηγορητήριο στους συλληφθέντες για το "Χωριάτικο" - Μαστροπεία και ληστεία

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε 59 συλληφθέντες, με κεντρικό πρόσωπο τον ιδιοκτήτη των "Χωριάτικο", για σύσταση εγκληματικής ομάδας, οικονομική απάτη, φοροδιαφυγή, μαστροπεία, ληστεία και ξέπλυμα χρήματος.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Καναδοί νέοι προσφεύγουν κατά του κράτους για το περιβάλλον

Δεκαπέντε νέοι, 17 έως 25 ετών, προσφεύγουν το καναδικό κράτος στα δικαστήρια για αδράνεια απέναντι στην κλιματική κρίση, ζητώντας ευθύνη και δράση. Η δίκη ξεκινά σήμερα στο Βανκούβερ, σε μια ιστορική για τον Καναδά υπόθεση.
Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα οι 59 για φορολογική απάτη σε αλυσίδα φούρνων

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι 59 συλληφθέντες για τη μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής της αλυσίδας «Χωριάτικο», με επικεφαλής τον 58χρονο ιδιοκτήτη που είχε διαφύγει στο Ντουμπάι και ετοίμαζε εκ νέου φυγή, καθώς και πρώην συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Σδούκου: Η κυβέρνηση εφαρμόζει το νόμο για όλους

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε στο ACTION 24 πως η αρχή ότι κανείς δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου πρέπει να εμπεδωθεί, με ισχυρούς θεσμούς και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, ώστε η παρανομία και η διαφθορά να τιμωρούνται για όλους ανεξαιρέτως.