ΓΔ: 2570.11 -0.07% Τζίρος: 103.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:51:37
Φωτιά σε βιομηχανία
Πυροσβέστες επιχειρούν κατάσβεση μεγάλης φωτιάς σε βιομηχανία τη νύχτα.

Φωτιά ξέσπασε σε προαύλιο επιχείρησης στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Φωτιά σε αυλή επιχείρησης στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης καίει ξερά χόρτα κι απορρίμματα. Ενημερώθηκε η πυροσβεστική λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ενώ στο σημείο βρίσκονται 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Φωτιά που ξέσπασε σε προαύλιο χώρο επιχείρησης στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης κατακαίει ξερά χόρτα και απορρίμματα, προκαλώντας κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσία. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, προκειμένου να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο και να αποτραπεί η εξάπλωσή της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φλόγες δάσους πυρκαγιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στον Μονόλοφο Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στον Μονόλοφο Ωραιοκάστρου. Άμεσα επενέβησαν 37 πυροσβέστες με 11 οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και 2 ελικόπτερα για την κατάσβεση της φωτιάς.
Πυρκαγιά στον Βαρνάβα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Αθανάσιο

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και απορρίμματα στον Άγιο Αθανάσιο Χαλκηδόνας, Θεσσαλονίκης, οριοθετήθηκε μέσα σε μισή ώρα, μετά από άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων της Πυροσβεστικής.
Πυρκαγιά σε εξοχική οδό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε βλάστηση και σκουπίδια στον Άγιο Αθανάσιο – Μήνυμα 112 στους πολίτες

Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και απορρίμματα στον Άγιο Αθανάσιο Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, με ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης να επιχειρούν στην περιοχή. Στάλθηκε προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στους κατοίκους.
Άγαλμα δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ενόψει προκαταρκτικής ο κατηγορούμενος για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 76χρονος συλληφθείς για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Πυροσβεστική ώστε να εκτιμηθούν ζημιές, απειλές σε εγκαταστάσεις και τυχόν ευθύνες