ΓΔ: 2484.69 0.38% Τζίρος: 304.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ηλεκτρονική απάτη προειδοποίηση

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε 21χρονο για απάτη με δήθεν ασφάλιση

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 21χρονου, ο οποίος προσποιούμενος ασφαλιστή απέσπασε έξι χρυσές λίρες και κοσμήματα από 56χρονο στη Χαλκηδόνα. Ο δράστης παρέλαβε τη σακούλα με τα τιμαλφή και διέφυγε με όχημα.

Δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού σχημάτισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκηδόνος, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση απάτης.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 21χρονος το απόγευμα της 22ας Μαΐου επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν 56χρονο άνδρα. Με το πρόσχημα της υπογραφής ασφαλιστηρίου συμβολαίου για την κατοικία και τα κοσμήματά του, τον έπεισε να συγκεντρώσει σε σακούλα έξι χρυσές λίρες και πλήθος χρυσαφικών και να τα αφήσει έξω από το σπίτι του.

Στη συνέχεια, ο δράστης φέρεται να παρέλαβε τη σακούλα, να επιβιβάστηκε σε όχημα και να διέφυγε, αποκομίζοντας σημαντική λεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες κατηγορίες για 25χρονο αλλοδαπό στη Θεσσαλονίκη για ληστεία και επίθεση

Νέες κατηγορίες αντιμετωπίζει 25χρονος αλλοδαπός, ήδη προφυλακισμένος για ληστεία στη Θεσσαλονίκη, καθώς ταυτοποιήθηκε ως δράστης επίθεσης σε 52χρονη στην Ανάληψη, με κατηγορίες μεταξύ άλλων απόπειρα ανθρωποκτονίας και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του πατέρα του στο Τριάδι Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενδοοικογενειακή βία και ναρκωτικά.
Άδειο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για ληστεία με τρεις διερμηνείς

Με τρεις διερμηνείς έγινε η απολογία 25χρονου αλλοδαπού με αδυναμία ομιλίας, που κατηγορείται για ληστεία 22χρονης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή.