ΓΔ: 2613.59 0.25% Τζίρος: 98.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:06:36
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Εργατικό ατύχημα σε πλοίο στη Δραπετσώνα με τραυματισμό εργαζομένου

Ένας 37χρονος εργαζόμενος ιδιωτικού συνεργείου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε ταχύπλοο πλοίο με κυπριακή σημαία στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» για ιατρική φροντίδα.

Ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε επιβατηγό - οχηματαγωγό - ταχύπλοο πλοίο με σημαία Κύπρου, το οποίο ήταν ελλιμενισμένο στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, ένας 37χρονος ημεδαπός, εργαζόμενος σε ιδιωτικό συνεργείο, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών επί του πλοίου, υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΟΛΠ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεξαμενόπλοιο στη θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός για διαρροή στο Carοline Bezengi εν μέσω μουσώνων

Σε κρίσιμη φάση βρίσκεται η υπόθεση του τάνκερ «Caroline Bezengi», που παραμένει προσαραγμένο κοντά στο Ομάν, εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών λόγω μουσώνων, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε ανοιχτά της Υεμένης στις αρχές Ιουνίου.
Βασίλης Κικίλιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Κικίλιας: 420 νέες θέσεις εργασίας στο Λιμενικό Σώμα

Ο Β. Κικίλιας ανακοίνωσε πρόσληψη 420 στελεχών στο Λιμενικό, νέες τεχνολογίες και σύγχρονα μέσα, ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό για τους επιτυχημένους απεγκλωβισμούς στις φωτιές, τονίζοντας το αίσθημα καθήκοντος και επαγγελματισμό τους.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιράν ζητά από ΗΠΑ αποδοχή όλων των όρων για άνοιγμα Ορμούζ

Το στενό του Ορμούζ παραμένει κλειστό, με το Ιράν να απαιτεί την αποδοχή όλων των όρων του από τις ΗΠΑ. Ο Τραμπ υποβαθμίζει τις ιρανικές απαιτήσεις, τονίζοντας τα οικονομικά προβλήματα της Τεχεράνης λόγω αμερικανικών κυρώσεων.
Στενό του Ορμούζ πλοία
ΔΙΕΘΝΗ

Ομάν: Θετικές οι συνομιλίες με Ιράν, προειδοποίηση για επιθέσεις σε πλοία

Το Ομάν χαρακτήρισε «θετικές» τις συνομιλίες με το Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ, ενώ προειδοποίησε για επιθέσεις σε πλοία και κάλεσε να αποφευχθούν ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο τη διπλωματία στη στρατηγική αυτή θαλάσσια οδό.
Πλοίο φλέγεται στη θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Επίθεση σε πλοίο με άγνωστο πυρομαχικό ανοιχτά του Ομάν

Πλοίο δέχθηκε επίθεση από άγνωστης προέλευσης πυρομαχικό 18 ναυτικά μίλια ανατολικά του Χάσαμπ στο Ομάν. Η φωτιά που ξέσπασε κατασβέστηκε και πλήρωμα και περιβάλλον είναι ασφαλή, σύμφωνα με την UKMTO.