ΓΔ: 2069.6 0.80% Τζίρος: 201.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
epitheseis
Shutterstock

Επίθεση «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της ΛΑΡΚΟ στο Μαρούσι

Τα μέλη του "Ρουβίκωνα" που φορούσαν κράνη, αφού έφτασαν στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου της εταιρείας με βαριοπούλες και πέταξαν μπογιές, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνα» πραγματοποίησαν επίθεση, λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα, στα γραφεία της μεταλλουργικής εταιρείας Λάρκο, στο Μαρούσι. 

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» που φορούσαν κράνη, αφού έφτασαν στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου της εταιρείας με βαριοπούλες και πέταξαν μπογιές, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.Ο «Ρουβίκωνας» ανέβασε αργότερα ανάρτηση και βίντεο από την επίθεση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομακρύνθηκε το «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα» από την πλατεία Εξαρχείων

Το γνωστό ως «ΚΕΠ του Ρουβίκωνα» απομάκρυναν νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων από τη πλατεία Εξαρχείων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, φρόντισαν να μη σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.
Χριστουγεννιάτικη αγορά Μαγδεμβούργου
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Απαγόρευση φιλοπαλαιστινιακής πορείας από φόβο επεισοδίων

Η αστυνομία Βερολίνου απαγόρευσε φιλοπαλαιστινιακή διαδήλωση στην Αλεξάντερπλατς, φοβούμενη βίαια επεισόδια. Απαγορευμένες είναι και οι αντι-διαδηλώσεις για τη δεύτερη επέτειο της επίθεσης της Χαμάς κατά του Ισραήλ.
Περιπολικό ΕΛΑΣ Jeep
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Ζάκυνθο συνελήφθη ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας στη Δροσιά

Η ΕΛΑΣ εξιχνίασε την απόπειρα ανθρωποκτονίας 38χρονου έξω από το σπίτι του στη Δροσιά. Ο 29χρονος δράστης, που τον πυροβόλησε τρεις φορές, εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Ζάκυνθο ύστερα από καταδίωξη.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς αλλά… «έπεσαν» σε πραγματικό ένστολο

Τρεις νεαροί, ηλικίας 21 και 19 ετών, συνελήφθησαν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όταν προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς, τοποθετώντας φάρο στο όχημά τους και επιχειρώντας έλεγχο σε πολίτη, ο οποίος όμως ήταν πραγματικός αστυνομικός.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 42χρονης στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών

Οι αρχές συνέλαβαν 42χρονη που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών για λογαριασμό έγκλειστου, ενώ κατασχέθηκαν σχεδόν 1,5 κιλό κοκαΐνης, κάνναβη και MDMA, αποκαλύπτοντας εκτεταμένο κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Τίρανα: Δικαστής νεκρός από πυροβολισμούς μέσα σε δικαστήριο

Δικαστής στο εφετείο Τιράνων σκοτώθηκε εντός δικαστικής αίθουσας από άνδρα που ήταν παρών στη δίκη. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ τραυματίστηκαν επίσης πατέρας και γιος, αλλά η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.