ΓΔ: 2738.35 1.05% Τζίρος: 638.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Πρωτοσέλιδα εφημερίδων πάγκος
Φώτο: Shutterstock

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα 4 Μάϊου 2026

Τα πρώτα θέματα των εφημερίδων σήμερα 4 Μαϊου. Κοινωνικά θέματα, συγκοινωνίες και η οικονομία στο επίκεντρο.

Οι σημερινές πρωτοσέλιδες εφημερίδες παρουσιάζουν ποικιλία θεμάτων, από την οικονομία και την κοινωνική πολιτική έως την πολιτική αντιπαράθεση και τις επενδύσεις.

Η Απογευματινή αναδεικνύει το θέμα της κοινωνικής προστασίας με τίτλο "Ισχυρό δίχτυ προστασίας στους ευάλωτους πολίτες", εστιάζοντας σε μέτρα στήριξης για τα πιο ευάλωτα νοικοκυριά.

Η Δημοκρατία επιλέγει αιχμηρό πολιτικό πρωτοσέλιδο με τίτλο "41 'Άριστοι' πρωταγωνιστές των σκανδάλων", ενώ ο Ελεύθερος Τύπος επικεντρώνεται στα ασφαλιστικά, προβάλλοντας το θέμα "Σύνταξη 7 χρόνια νωρίτερα και αύξηση έως 382 ευρώ".

Η Εστία σχολιάζει τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ρέμου με τίτλο "'Ανοησίες' η γενοκτονία των Ποντίων και οι απειλές πολέμου, κ. Ρέμο;", ενώ η Εφημερίδα των Συντακτών κάνει λόγο για "Την απάτη Μητσοτάκη με το πλαφόν", συνεχίζοντας την κριτική της προς την κυβέρνηση.

Τα Νέα ασχολούνται με τις δημόσιες συγκοινωνίες, προβάλλοντας το θέμα "Καλές συγκοινωνίες; Ραντεβού το...2035", και το Kontra επιλέγει πολιτικό τίτλο: "Τρέμουν τον Τσίπρα – άρχισαν τις αθλιότητες".

Τέλος, η Ναυτεμπορική δίνει έμφαση στην οικονομία, με το πρωτοσέλιδο "Γεμάτα ταμεία για επενδύσεις οι εισηγμένες", υπογραμμίζοντας τη θετική εικόνα των επιχειρηματικών ισολογισμών και τις προοπτικές ανάπτυξης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κιμ Γιονγκ Ουν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Βουλευτής Ν. Κορέας: Ο Κιμ είναι «πολύ παχύσαρκος» λένε οι μυστικές υπηρεσίες

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θεωρείται «εξαιρετικά παχύσαρκος» με βάρος άνω των 140 κιλών, χωρίς ενδείξεις ιατρικών προβλημάτων, σύμφωνα με στοιχεία των νοτιοκορεατικών υπηρεσιών πληροφοριών, όπως ανέφερε βουλευτής της Σεούλ.
Λευκός Οίκος ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Αίτημα CNN, MS NOW & Politico για παράταση πρόσβασης στον Λευκό Οίκο

CNN, MS NOW και Politico ζήτησαν από ομοσπονδιακό δικαστή να εξασφαλίσει προσωρινά την πρόσβασή τους στον Λευκό Οίκο, ενόσω μάχονται νομικά ενάντια στην απαγόρευση του Τραμπ, που δεν του αρέσουν τα ρεπορτάζ τους.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τα αμερικανικά δίκτυα επαναφέρουν τη δημοσιογραφική κάλυψη Τραμπ

Τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα θα καλύψουν ξανά τις εκδηλώσεις του Τραμπ, μετά την επαναφορά της πρόσβασής τους στον Λευκό Οίκο, όπως ανέφερε ρεπόρτερ του CNN, ενώ συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη για τα ΜΜΕ.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε η μετάδοση του Trump TV του Λευκού Οίκου στις ΗΠΑ

Ο Λευκός Οίκος παρουσίασε το δικό του κανάλι streaming, «Trump TV», το οποίο μεταδίδει ομιλίες του Τραμπ και υλικό από τις Ένοπλες Δυνάμεις, προσφέροντας 24ωρη ενημέρωση με νέα, ανακοινώσεις και στιγμιότυπα της κυβέρνησης.
Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Μήνυση CNN, MS NOW και Politico κατά Τραμπ για απαγόρευση πρόσβασης

CNN, MS NOW και Politico μήνυσαν τον Τραμπ για τον αποκλεισμό τους από τον Λευκό Οίκο, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζει τα δικαιώματα ελεύθερης ενημέρωσης και αξιώνουν ισότιμη πρόσβαση στην κάλυψη του Αμερικανού προέδρου.
Λογότυπο Deutsche Welle
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΣΗΕΑ επικροτεί την ακύρωση κατάργησης της ελληνόφωνης Deutsche Welle

Η ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει την απόφαση της Deutsche Welle να διατηρήσει την ελληνόφωνη υπηρεσία, έχοντας προηγουμένως εκφράσει την αντίθεσή της και οργανώσει εκστρατεία για να αποτραπεί το κλείσιμό της, που θα ήταν το μόνο από 32 τμήματα.