ΓΔ: 2451.62 -0.78% Τζίρος: 278.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Σύλληψη 58χρονου για επίθεση σε οδηγό ΙΧ στο κέντρο Αθήνας

Ένας 58χρονος συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας μετά από επεισόδιο μεταξύ οδηγών, όπου επιτέθηκε σε 38χρονο με γαλλικό κλειδί. Του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση περί όπλων και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 58χρονου, έπειτα από επεισόδιο μεταξύ οδηγών ΙΧ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/4) στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 4.00 το απόγευμα στην οδό Θοδωρή Δηλιγιάννη. Μετά από έντονο διαπληκτισμό, ο 58χρονος φέρεται να επιτέθηκε σε 38χρονο οδηγό, χρησιμοποιώντας γαλλικό κλειδί μήκους περίπου 42 εκατοστών.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γαλλικό αστυνομικό βαν
ΔΙΕΘΝΗ

Η Γαλλία απαγορεύει το αλκοόλ σε δημόσιους χώρους λόγω καύσωνα

Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ σε δημόσιους χώρους στο Παρίσι από το μεσημέρι της Παρασκευής, λόγω καύσωνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε μια προσπάθεια προστασίας της δημόσιας υγείας.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενίσχυση ΕΛΑΣ για καταπολέμηση οργανωμένου εγκλήματος στη Βουλή

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι η νέα διάταξη ενισχύει την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και της φοροδιαφυγής, διευκολύνοντας την αστυνομία και εξασφαλίζοντας συνεργασία με την ΑΑΔΕ και άμεση ενημέρωση εισαγγελικών αρχών.