ΓΔ: 2613.73 -0.03% Τζίρος: 242.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Νεκρός ηλικιωμένος σε λιμνοδεξαμενή στον Δήμο Χερσονήσου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 92χρονος από λιμνοδεξαμενή κοντά στον Μοχό Χερσονήσου, με την αστυνομία να διερευνά τα αίτια του περιστατικού.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από λιμνοδεξαμενή ένας ηλικιωμένος άνδρας, νωρίτερα σήμερα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Ο 92χρονος εντοπίστηκε να επιπλέει στη δεξαμενή, λίγο έξω από το χωριό Μοχός.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της ΕΜΑΚ και ένα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χερσονήσου, καθώς και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφυρί δικαιοσύνης δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Ισόβια στον Σάιμον Λέβι για δολοφονίες και βιασμούς

Ισόβια κάθειρξη στον 40χρονο Σάιμον Λέβι για τις δολοφονίες δύο ιερόδουλων και βιασμούς στο Λονδίνο. Η αστυνομία παραδέχθηκε λάθη που του επέτρεψαν να συνεχίσει να επιτίθεται σε γυναίκες προτού συλληφθεί οριστικά.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για απάτη εις βάρος 47χρονης

Δύο νεαροί, 18 και 21 ετών, συνελήφθησαν στη Ρόδο για απάτη σε βάρος 47χρονης. Προσποιήθηκαν υπάλληλο εταιρείας ενέργειας και την έπεισαν να αφήσει τιμαλφή έξω από το σπίτι της, τα οποία αφαίρεσαν με Ι.Χ..
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για απόπειρα απάτης ανήλικης με στόχο κοσμήματα

Γειτόνισσα απέτρεψε απάτη εις βάρος ανήλικης, όταν νεαρός προσποιήθηκε υπάλληλο για να της πάρει κοσμήματα. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και κατασχέθηκε το κινητό που χρησιμοποιούσε για την απάτη.
καμένο αυτοκίνητο Μάτι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σορός άνδρα εντοπίστηκε σε όχημα κατά την πυρκαγιά στο Πικέρμι

Αγνωστος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στο Πικέρμι, απ' όπου φέρεται να ξεκίνησε η χθεσινή πυρκαγιά. Ο άνδρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος, ενώ τα αίτια θανάτου του και της φωτιάς ερευνώνται από τις αρχές.