ΓΔ: 2648.58 -0.32% Τζίρος: 307.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Σύλληψη δύο υπαλλήλων σε χώρο αισθητικής για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Δύο εργαζόμενοι σε κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 19χρονου πελάτη για ανάρμοστες πράξεις. Σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δύο εργαζόμενοι σε κατάστημα αισθητικής στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 19χρονου πελάτη για ανάρμοστες πράξεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ουκρανία, οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν χθες το μεσημέρι στη σύλληψη των δύο εργαζομένων, ηλικίας 41 και 38 ετών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι δύο άνδρες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 51χρονου Τούρκου στη Θεσσαλονίκη με διεθνές ένταλμα

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 51χρονος Τούρκος υπήκοος που καταζητείται διεθνώς για σοβαρά αδικήματα, όπως παιδική πορνεία, μαστροπεία και λαθρεμπόριο. Θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία για την έναρξη διαδικασίας έκδοσης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

31χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για αλλεπάλληλες ληστείες και κλοπές

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για τρεις ληστείες και τρεις κλοπές μέσα σε λίγες μέρες. Εντοπίστηκε με κλεμμένη μοτοσικλέτα, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο ατόμων για ξυλοδαρμό υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Δύο άνδρες, με καλυμμένα πρόσωπα, ξυλοκόπησαν με σιδερολοστούς νεαρό υπάλληλο ψιλικατζίδικου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης λόγω προσωπικών διαφορών. Η ΔΙ.ΑΣ. τους συνέλαβε. Ο τραυματίας νοσηλεύεται με πρώτες βοήθειες.
Άγαλμα δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ενόψει προκαταρκτικής ο κατηγορούμενος για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 76χρονος συλληφθείς για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Πυροσβεστική ώστε να εκτιμηθούν ζημιές, απειλές σε εγκαταστάσεις και τυχόν ευθύνες
Βασίλης Κικίλιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Η βία δεν είναι διαμαρτυρία, vα αποδοθεί Δικαιοσύνη στους ενόχους

Ο Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Ναυτιλίας, σχολίασε στον ΣΚΑΪ τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας την ανάγκη ανάληψης ευθύνης. Αναφέρθηκε επίσης σταθερότητα τιμών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και μέτρα στήριξης προς τους πολίτες.