ΓΔ: 2017.15 -2.09% Τζίρος: 60.22 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:00:41
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό δρόμο. Φωτογραφία κατάλληλη για αστυνομική επικαιρότητα.

Θεσσαλονίκη: Ανήλικες θύματα σεξουαλικής κακοποίησης με ναρκωτικά και αλκοόλ

23χρονος Αφγανός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση τριών ανήλικων κοριτσιών στη Θεσσαλονίκη, στις οποίες προσέφερε ναρκωτικά ή αλκοόλ. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία και έρευνα της Αστυνομίας.

Για γενετήσιες πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών κατηγορείται 23χρονος, ο οποίος φέρεται να τα προσέγγιζε προσφέροντας ναρκωτικά ή αλκοόλ, σύμφωνα με έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία.

Ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, αντιμετωπίζει δικογραφία για αδικήματα που σχετίζονται με γενετήσιες πράξεις, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και προστασίας ανηλίκων από αλκοόλ και καπνό.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 23χρονος φέρεται να πλησίασε τα ανήλικα θύματα, ηλικίας 13 και 14 ετών, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα μέσα στο προηγούμενο έτος (2025). Τους προσέφερε αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια προέβαινε σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, ο ίδιος εμπλέκεται και σε διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρία ανήλικα αγόρια, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από καταγγελία ανήλικου ατόμου που ανήκε στην παρέα των φερόμενων θυμάτων, γεγονός που κινητοποίησε τις αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στις αρχές Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 23χρονου, όπου εντοπίστηκαν ναρκωτικά, μεταξύ των οποίων δισκία και MDMA.

Η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο υπαλλήλων σε χώρο αισθητικής για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Δύο εργαζόμενοι σε κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 19χρονου πελάτη για ανάρμοστες πράξεις. Σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ζυγαριά δικαιοσύνης ξύλινη σφύρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα δικαστήρια ο πατέρας του 20χρονου για τη δολοφονία στην Καλαμαριά

Ο πατέρας του 20χρονου Κλεομένη, που σκοτώθηκε στην Καλαμαριά, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, ζητώντας δικαιοσύνη για το παιδί του και εξέφρασε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη οδηγού φορτηγού στη Θεσσαλονίκη για απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικών

69χρονος Κροάτης οδηγός φορτηγού προσπάθησε να δωροδοκήσει με 50 ευρώ αστυνομικούς στον αυτοκινητόδρομο Θεσσαλονίκης-Ευζώνων. Συνελήφθη άμεσα, αφού προσπάθησε να αποφύγει τροχονομικές κυρώσεις.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 19χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

Προφυλακιστέος ο 19χρονος για εμπλοκή στο φονικό της Καλαμαριάς που κόστισε τη ζωή σε 20χρονο. Οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, που αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή του κράτηση.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 19χρονος για τη δολοφονία 20χρονου

Σήμερα απολογείται ο 19χρονος για τη συμμετοχή του στο αιματηρό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή του 20χρονου Κλεομένη στην Καλαμαριά. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη, συμμορία και κατοχή επικίνδυνων αντικειμένων.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο 23χρονος για τον φόνο του 20χρονου στην Καλαμαριά

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος για τη δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση· υποστήριξε ότι ενήργησε σε άμυνα, δεχόμενος επίθεση από τρία άτομα και δηλώνοντας πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.