ΓΔ: 2385.63 1.41% Τζίρος: 336.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Άγαλμα Θέμιδος Ελλάδα
Η Θέμιδα, σύμβολο δικαιοσύνης, με φόντο την ελληνική σημαία.

Χανιά: Ελεύθεροι με όρους οι έξι για την υπόθεση βιασμού 17χρονης

Ολοκληρώθηκε η απολογία των έξι συλληφθέντων για υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης στα Χανιά. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση. Συνολικά στην υπόθεση έχουν συλληφθεί δέκα άτομα, ανάμεσά τους ανήλικοι και γονείς.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απολογίας για τους έξι συλληφθέντες που εμπλέκονται στην υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης στα Χανιά, σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικαστική έρευνα. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης και έχει προκαλέσει έντονη κοινωνική αναστάτωση.

Από τους έξι κατηγορούμενους, οι πέντε αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού και ένας την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται δύο ανήλικοι, ένας 15χρονος Βούλγαρος και ένας 17χρονος Έλληνας. Μετά τις απολογίες τους, όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση τακτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία της 17χρονης Ελληνίδας, η οποία υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Την ίδια στιγμή, μια 16χρονη από τη Βουλγαρία, που βρισκόταν μαζί της, ανέφερε ότι συνευρέθηκε με τη θέλησή της με έναν 18χρονο Βούλγαρο, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά, για την υπόθεση συνελήφθησαν δέκα άτομα, ανάμεσά τους η 16χρονη Βουλγάρα για κατοχή ναρκωτικών, ένας 17χρονος που φέρεται να βιντεοσκοπούσε τα γεγονότα, καθώς και οι μητέρες των ανηλίκων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομική επιχείρηση για παράνομες επιδοτήσεις άνω των 2,5 εκατ. μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να εισέπραξε παράνομα επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με 13 συλλήψεις και οικονομικό όφελος άνω των 2,5 εκατ. ευρώ.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζημία άνω των 4,5 εκατ. ευρώ από κύκλωμα επιδοτήσεων

Ζημιά άνω των 4,5 εκατ. ευρώ υπέστησαν ΕΕ και Ελληνικό Δημόσιο από εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε τον ΟΠΕΚΕΠΕ με ψευδείς δηλώσεις αγροτικών επιδοτήσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Συνελήφθησαν 17 άτομα, ενώ συνολικά κατηγορούνται 334.
Λάουρα Κοβέσι πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι συλληφθέντες για παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ

Την έρευνα για το κύκλωμα παράνομων επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ με επίκεντρο την Κρήτη αναλαμβάνει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. 22 συλληφθέντες οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης, με τη ζημιά να ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπλοκή ανηλίκων στην Καλλιθέα με δύο τραυματίες και επτά συλλήψεις

Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στην Καλλιθέα το βράδυ της Δευτέρας, με επίθεση σε 17χρονο και 18χρονο λόγω προσωπικών διαφορών. Η αστυνομία συνέλαβε επτά νεαρούς που τα θύματα αναγνώρισαν ως συμμετέχοντες.