ΓΔ: 2299.87 3.17% Τζίρος: 441.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
Πλευρά περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σταθμευμένου στην πόλη.

Συνελήφθη 53χρονος για κρυφή κάμερα και πορνογραφία ανηλίκων

Συνελήφθη 53χρονος στην Αττική για κατοχή κρυφών βίντεο από γυναικεία τουαλέτα και παιδικής πορνογραφίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στη σύλληψη ενός 53χρονου προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας, 2 Μαρτίου, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Εξιχνίασης Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στην κατοχή του εντοπίστηκε πλήθος βιντεοληπτικού υλικού που είχε καταγραφεί με κρυφή κάμερα σε γυναικεία τουαλέτα καταστήματος, καθώς και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, αθέμιτη αποτύπωση μη δημόσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση: «Από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων/Υ.Α./Δ.Δ.Ε.Ε.Α/Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 2-3-2026, 53χρονος ημεδαπός ο οποίος κατείχε πλήθος βιντεοληπτικού υλικού από κρυφή κάμερα παρακολούθησης γυναικείας τουαλέτας καταστήματος. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, αθέμιτη αποτύπωση μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων».

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφορίας που περιήλθε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων σχετικά με άτομο που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο 53χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Κατά την έρευνα στην οικία του, οι αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν ψηφιακές συσκευές με βιντεοληπτικό υλικό από την κρυφή κάμερα, καθώς και υλικό παιδικής πορνογραφίας. Επιπλέον, εντοπίστηκαν ένα όπλο-τσέπης διαμετρήματος 0,22cal, 50 φυσίγγια, σπρέι πιπεριού και πέντε κάμερες παρακολούθησης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Η οικογένεια του 21χρονου ζούσε υπό φόβο και απειλές από τον δράστη

Η οικογένεια του 21χρονου ζούσε υπό συνεχή απειλή και φόβο από τον 54χρονο δράστη, σύμφωνα με τη δικηγόρο της Αλεξάνδρα Σπανάκη. Τώρα επικεντρώνονται στη διαχείριση της απώλειας, ενώ θα ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρίνιο: Τρεις συλλήψεις για οπαδική βία

Στο Αγρίνιο συνελήφθησαν τρεις άνδρες για αθλητική βία, τραυματισμό δύο νεαρών λόγω οπαδικών διαφορών και παραβίαση του νόμου περί όπλων. Οι δράστες εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο ενώ άλλοι δύο συνεργοί αναζητούνται.
Πέναλτι δικαστική απόφαση
ΔΙΕΘΝΗ

Νότια Κορέα: Νεκρός εντοπίστηκε ο δικαστής της πρώην πρώτης κυρίας

Νεκρός βρέθηκε Νοτιοκορεάτης δικαστής που είχε πρόσφατα αυξήσει την ποινή της πρώην πρώτης κυρίας, σύμφωνα με την αστυνομία. Εντοπίστηκε στο Εφετείο της Σεούλ και ο θάνατός του δεν αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 67χρονος που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα

Προσωρινά κρατείται 67χρονος που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας το πλήρες ποσό της σύνταξής του. Κατηγορείται για απόπειρα ληστείας και οπλοκατοχή, ενώ ανέφερε πως δεν ήθελε να βλάψει κανέναν.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Συνελήφθη ντόπιος για παραβίαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη 38χρονος στο Ρέθυμνο για παραβάσεις οπλοκατοχής, έπειτα από έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν πιστόλια, γεμιστήρες, φυσίγγια, κάλυκες και εξαρτήματα όπλων. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο ειδικών αστυνομικών δράσεων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέλλα: Έκλεψαν 100.000€ σε μετρητά και κοσμήματα από 77χρονο ως «λογιστές»

Ένας 77χρονος στα Γιαννιτσά κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε με τη μέθοδο του «λογιστή», παραδίδοντας σε άγνωστο 10.000 ευρώ και τιμαλφή αξίας 100.000 ευρώ, αφού προηγουμένως δέχτηκε σχετική τηλεφωνική κλήση.