ΓΔ: 2616.12 0.53% Τζίρος: 275.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

24χρονος τραυμάτισε άνδρα με στιλό σε λεωφορείο στη Γλυφάδα

Ένας 24χρονος συνελήφθη αφού τραυμάτισε με στιλό έναν 39χρονο στο πρόσωπο μέσα σε λεωφορείο Σαρωνίδα-Ελληνικό. Σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη και οπλοκατοχή, ενώ συνελήφθη και ο 39χρονος για εξύβριση.

Ένας 24χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 2 Μαρτίου, έπειτα από επίθεση που εξαπέλυσε σε επιβάτη μέσα σε αστικό λεωφορείο, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σαρωνίδα–Ελληνικό, στο ύψος της Γλυφάδας. Ο 24χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιτέθηκε με στιλό σε 39χρονο επιβάτη από την Τυνησία, προκαλώντας του τραύματα στην περιοχή των ματιών και της μύτης.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, εξύβριση και οπλοκατοχή, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών. Παράλληλα, συνελήφθη και ο 39χρονος επιβάτης για εξύβριση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολομέλεια Βουλής Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για τη βελτίωση της αγοράς ενέργειας συζητείται σύντομα στη Βουλή, εστιάζοντας στη διαφάνεια, την προστασία καταναλωτών, τη μείωση χρεώσεων και την ενίσχυση ΑΠΕ, με διαφωνίες ΠΑΣΟΚ σε βασικές διατάξεις.
Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Λονδίνο η Αλ. Παπαδοπούλου για συνομιλίες Ελλάδας-Ην. Βασιλείου

Η υφυπουργός Εξωτερικών, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, επισκέφθηκε το Λονδίνο για τον 4ο γύρο του Στρατηγικού Διμερούς Πλαισίου Συνεργασίας, ενισχύοντας τις σχέσεις και τη συνεργασία Ελλάδας-Ηνωμένου Βασιλείου.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με το άρθρο 23

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδράνεια στο στεγαστικό, τονίζοντας την έλλειψη κοινωνικής στέγης και την εμπορευματοποίηση της κατοικίας.
Χατζηβασιλείου-Εξωτερικών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα και Πολωνία ζητούν μεγαλύτερο ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου επισκέφθηκε τη Βαρσοβία, συναντήθηκε με τον Πολωνό ομόλογό του και συζήτησαν ευρωπαϊκά θέματα και την επερχόμενη Ελληνική Προεδρία της ΕΕ. Επισκέφθηκε επίσης το ODIHR του ΟΑΣΕ.
Γιώργος Γεραπετρίτης στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεραπετρίτης: Διασφαλισμένη η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Ο Γ. Γεραπετρίτης διαβεβαίωσε κεκλεισμένων των θυρών στη Βουλή ότι το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου θα υλοποιηθεί κανονικά, τονίζοντας πως η άδεια έχει εκδοθεί και κάθε απόπειρα παρεμπόδισης θα απαντηθεί ανάλογα.
Νίκος Παππάς στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Μηδενισμός ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά να μηδενιστεί ο ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου, όπως έχει προτείνει το κόμμα, σχολιάζοντας ότι ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε πως μέχρι πρότινος δεν υπήρχε δημοσιονομικός χώρος για ελαφρύνσεις.