ΓΔ: 2370.04 0.96% Τζίρος: 347.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:37
Κτίριο ΚΘΒΕ Θεσσαλονίκης
Το κτίριο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος φωτισμένο τη νύχτα, Θεσσαλονίκη.

Ακύρωση παραστάσεων ΚΘΒΕ το Σάββατο λόγω απεργίας για τα Τέμπη

Το ΚΘΒΕ ακυρώνει τις παραστάσεις του το Σάββατο λόγω της 24ωρης απεργίας για τα τρία χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών. Για πληροφορίες, οι θεατές καλούνται να επικοινωνήσουν με τα ταμεία. Τελευταία παράσταση στις 27/2.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοίνωσε την ακύρωση των προγραμματισμένων παραστάσεων του ερχόμενου Σαββάτου, καθώς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Πάσης Φύσεως Προσωπικού ΒΕ θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 28 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από την τραγωδία των Τεμπών.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, οι θεατές μπορούν να επικοινωνούν με τα ταμεία του θεάτρου στο τηλέφωνο 2315200200, προκειμένου να ενημερωθούν για την επιστροφή ή αλλαγή εισιτηρίων.

Μετά την ακύρωση των παραστάσεων του Σαββάτου, η τελευταία ημέρα παρουσίασης του έργου «Αυτή η Νύχτα μένει», σε σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΒΕ Αστέρη Πελτέκη, θα είναι η Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση αξιωματούχων γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση της Γενικής Προξένου Γερμανίας με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Η γεωστρατηγική σημασία και οι αναπτυξιακές προοπτικές της Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της Γερμανίδας Προξένου με τον δήμαρχο, με έμφαση στις επενδύσεις σε μεταφορές, ενέργεια και τουρισμό.
Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπαϊωάννου: Ο λαός αντέχει με αξίες, παιδεία και πολιτιστική συνέχεια

Ο Νίκος Παπαϊωάννου, υφυπουργός Παιδείας, τόνισε την αξία της ιστορικής μνήμης στην εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, υπογραμμίζοντας ότι η ιστορία διδάσκει αντοχή και διατήρηση αξιών και παράδοσης.
Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Γεωργιάδης: Το ΕΣΥ βρίσκεται στη καλύτερη θέση όλων των εποχών

Με πλειοψηφία εγκρίθηκε από τη Βουλή η συμπληρωματική σύμβαση για το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Υπέρ ψήφισε η ΝΔ, παρών δήλωσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Ελληνική Λύση, ενώ κατά ΚΚΕ, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας.
Ομιλητής Balkan Forum
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το VOICES Festival Δημοσιογραφίας διοργανώνεται Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το Νοέμβριο 2026 το VOICES – European Festival of Journalism and Media Freedom, με δημοσιογράφους, ερευνητές και οργανισμούς από όλη την Ευρώπη, υπό την οργάνωση της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης.