ΓΔ: 2295.32 0.67% Τζίρος: 235.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με κατεστραμμένο όχημα εντός αστικού τοπίου, αποκλεισμένος ο δρόμος από την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ έπεσε σε σταθμευμένα ΙΧ

Συνελήφθη 39χρονος στη δυτική Θεσσαλονίκη για επικίνδυνη οδήγηση υπό μέθη, αφού αγνόησε αστυνομικό σήμα, μπήκε σε μονόδρομο, παραβίασε φανάρι και προκάλεσε τροχαίο με υλικές ζημιές. Συνελήφθη και δεύτερος οδηγός για μέθη.

Για επικίνδυνη οδήγηση συνελήφθη 39χρονος τα ξημερώματα της Πέμπτης στη δυτική Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο άνδρας, οδηγώντας υπό την επήρεια μέθης στην περιοχή του Δήμου Παύλου Μελά, αγνόησε σήμα αστυνομικών για στάση, κινήθηκε αντίθετα σε μονόδρομο και παραβίασε ερυθρό σηματοδότη. Η πορεία του κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, καθώς προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, κατά τους αστυνομικούς ελέγχους του τελευταίου 24ώρου συνελήφθη και δεύτερος οδηγός, ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν αναλάβει το τιμόνι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Χωρίς δίπλωμα, τράκαρε και έπεσε σε τοίχο

Ένας 30χρονος, χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια, αγνόησε σήμα της αστυνομίας και προκάλεσε τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, τραυματίζοντας ελαφρά τον ίδιο και τη συνεπιβάτισσά του. Συνελήφθη από την αστυνομία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 729 τροχονομικές παραβάσεις σε 24 ώρες, δύο συλλήψεις

Σε τροχονομικούς ελέγχους στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 729 παραβάσεις μέσα σε 24 ώρες. Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, ενώ συνελήφθησαν δύο οδηγοί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατασχέθηκαν τα οχήματά τους.
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 45χρονη τραυματίστηκε από το αυτοκίνητό της και νοσηλεύεται

Στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης, 45χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό της όταν λύθηκε το χειρόφρενο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία.
Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 22χρονου στη Θεσσαλονίκη για υπερβολική ταχύτητα στην εθνική οδό

22χρονος συνελήφθη να οδηγεί με 162 χλμ/ώρα στην εθνική Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, όπου το όριο είναι 70. Η αστυνομία τον ακινητοποίησε και του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 793 παραβάσεις κατέγραψε η Τροχαία σε λίγες ώρες

Σε επιχειρησιακή δράση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκαν 793 τροχαίες παραβάσεις και έγιναν δύο συλλήψεις. Ξεχώρισαν οι παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ και μη χρήση κράνους.