ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Φώτο: Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Βανδαλισμός στο σπίτι πρώην συντρόφου

Δύο νεαροί, 24 και 19 ετών, κατηγορούνται για διάρρηξη στο σπίτι της πρώην συντρόφου του πρώτου, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, προκαλώντας φθορές και αφαιρώντας αντικείμενα αξίας 3.000 ευρώ.

Στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, 24χρονος φέρεται να διέρρηξε το σπίτι της πρώην συντρόφου του, έχοντας ως συνεργό έναν 19χρονο. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και προκάλεσε αναστάτωση στη γειτονιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο νεαροί εισήλθαν παράνομα στην κατοικία της 21χρονης γυναίκας, προκαλώντας φθορές σε ηλεκτρικές μικροσυσκευές και αναστάτωση στον χώρο.

Από το σπίτι αφαιρέθηκαν, όπως αναφέρεται, διάφορα οικιακά και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 3.000 ευρώ.

Οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη δύο γκαζακίων έξω από το Ελευθεριακό Στέκι Βικτουάρ

Άγνωστοι τοποθέτησαν δύο γκαζάκια τα ξημερώματα έξω από πολυκατοικία στην οδό Αγίου Τριάδος, Θεσσαλονίκη, προκαλώντας ζημιές σε τζαμαρία, στόρι και αυτοκίνητο. Η Αστυνομία περισυνέλεξε τα υπολείμματα των μηχανισμών.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών σε Καβάλα και Έβρο

Στη σύλληψη δύο διακινητών που μετέφεραν παράνομα συνολικά 13 μετανάστες στην Καβάλα και τον Έβρο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Οι διακινητές εντοπίστηκαν σε ξεχωριστά περιστατικά, οδηγώντας οχήματα με παράνομους επιβαίνοντες.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιλκίς: Εντοπίστηκε τηλεφωνική απάτη με κοσμήματα 12.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στο Κιλκίς με λεία άνω των 12.000 ευρώ. Δικογραφία σχηματίστηκε για δύο άνδρες που ταυτοποιήθηκαν. Ο παθών πείστηκε να αφήσει κοσμήματα εκτός σπιτιού από επιτήδειο που προσποιήθηκε υπάλληλο της ΔΕΗ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη διαρρηκτών στο μετρό με σπρέι και κόφτη τα ξημερώματα

Δύο άτομα, 38χρονος Έλληνας και 33χρονη Γερμανίδα, συνελήφθησαν τα ξημερώματα στον σταθμό Βούλγαρη του μετρό Θεσσαλονίκης με σπρέι, μαρκαδόρους και κόφτη. Παραπεμφθηκαν στο Αυτόφωρο για παραβίαση εγκαταστάσεων.