ΓΔ: 2323.22 -1.66% Τζίρος: 261.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:08:40
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
Φώτο: Shutterstock

Νέα Αττική Οδός: Προσοχή σε παραπλανητικά SMS για δήθεν οφειλές e-PASS

Η Νέα Αττική Οδός ενημερώνει ότι δεν στέλνει ποτέ SMS για οφειλές e-PASS. Αγνοήστε ύποπτα μηνύματα, μην ανοίγετε links και διαγράψτε τα άμεσα.

H Νέα Αττική Οδός θα ήθελε να ενημερώσει τους συνδρομητές e-PASS ότι δε θα λάβουν ΠΟΤΕ γραπτό μήνυμα SMS από την εταιρεία σχετικό με όποια εκκρεμότητα ή οφειλή που να αφορά στους λογαριασμούς e-PASS.

Αν λάβετε παραπλανητικό SMS τέτοιου τύπου, αγνοήστε το, ΜΗΝ κλικάρετε τον οποιοδήποτε σύνδεσμο και προχωρήστε σε διαγραφή του.

Πρόκειται για προσπάθεια ψηφιακής απάτης μέσω αποστολής μαζικών παραπλανητικών SMS.  

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η  Νέα Αττική Οδός δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανέναν τρόπο τους μυστικούς προσωπικούς κωδικούς σας για την πρόσβασή σας στις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες. 

Η ασφάλεια των συναλλαγών αποτελεί πρώτιστη μέριμνά μας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αττική Οδός ανισόπεδος κόμβος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιο κόμβοι κλείνουν σήμερα το βράδυ στην Αττική Οδό λόγω συντήρησης

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην Αττική οδό λόγω της εξόδου των εκδρομέων

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 22:00 σήμερα και αύριο (22/6), από 08:00 έως τις 13:00 ισχύει για το ρεύμα εξόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
kakokairia-Attiki odos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει η πλατφόρμα για την αποζημίωση όσων εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό

Οι πολίτες που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας θα κληθούν να δηλώσουν τα στοιχεία του οχήματός τους στις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές.