ΓΔ: 2593.57 -0.90% Τζίρος: 244.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Αεροδιακομιδή έξι παιδιών μεταναστών από Χίο προς Αθήνα

Το ΕΚΑΒ πραγματοποίησε αεροδιακομιδή έξι ανήλικων μεταναστών από το Νοσοκομείο Χίου στην Αθήνα. Πέντε έχουν πολλαπλά κατάγματα, ενώ ένα είναι ασυνόδευτο. Θα νοσηλευτούν στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Το ΕΚΑΒ πραγματοποίησε αεροδιακομιδή για τη μεταφορά έξι ανήλικων παιδιών μεταναστών από το Γενικό Νοσοκομείο Χίου στην Αθήνα. Το πρωί, στις 9, αεροσκάφος αναχώρησε από το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Ελευσίνας με προορισμό τη Χίο, προκειμένου να παραλάβει τα παιδιά και να τα μεταφέρει στην πρωτεύουσα, υπό τον επιχειρησιακό συντονισμό του ΕΚΑΒ.

Από τα έξι παιδιά, τα πέντε φέρουν πολλαπλά κατάγματα, ενώ ένα από αυτά είναι ασυνόδευτο. Μετά την ολοκλήρωση της αερομεταφοράς, τα παιδιά θα νοσηλευθούν στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Ανδρουλάκη και ΠΑΣΟΚ σε ΕΚΑΒ και δομές υγείας Αττικής την Τετάρτη

Επισκέψεις σε δομές Υγείας στην Αττική πραγματοποιεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με αιχμή το Θριάσιο, το Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων και το Νοσοκομείο «Αττικόν», αναδεικνύοντας προτεραιότητα τη στελέχωση και την αναβάθμιση των μονάδων.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταφορά τραυματιών από το ναυάγιο της Χίου σε νοσοκομείο της Αθήνας

Δύο ή τρεις τραυματίες από το ναυάγιο στη Χίο θα μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Από τους 24 νοσηλευόμενους, πέντε χειρουργήθηκαν, τέσσερις είναι στη ΜΕΘ, δέκα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο. Οι περισσότεροι είναι Αφγανοί.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Διασώστες ΕΚΑΒ έσωσαν 18χρονο και 60χρονη στην Αγία Τριάδα

Στην παραλία Αγίας Τριάδας, ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης επενέβη άμεσα σε δύο πνιγμούς, έναν 18χρονο και μια 60χρονη. Με ΚΑΡΠΑ και απινιδωτή αποκαταστάθηκε ο σφυγμός τους και μεταφέρθηκαν σταθεροποιημένοι σε νοσοκομείο.
Φωτιά στην Αττική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαλαμίνα: Τραυματίες με εγκαύματα από τη φωτιά, ετοιμότητα στο ΕΚΑΒ

Σε αυξημένη ετοιμότητα τέθηκε το ΕΚΑΒ λόγω της πυρκαγιάς στη Σαλαμίνα. Μετέφερε τέσσερα άτομα με εγκαύματα και έναν ηλικιωμένο απεγκλωβισμένο από σπίτι στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, με όλες τις περιπτώσεις να κρίνονται καλές.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΑΒ: Έτοιμα ασθενοφόρα για τις φωτιές σε Ρέθυμνο, Άνδρο, Κάλυμνο, Πάρο

Οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα για δεύτερη ημέρα σε περιοχές με πυρκαγιές, διαθέτοντας ασθενοφόρα για άμεση βοήθεια, όπως στον 71χρονο με εγκαύματα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνδρας βρέθηκε χωρίς αισθήσεις σε θαλάσσια περιοχή στο Πόρτο Ράφτη

Άνδρας αγνώστων στοιχείων βρέθηκε χωρίς αισθήσεις στη θαλάσσια περιοχή Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ». Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό και ταυτοποιούν τον άνδρα.