ΓΔ: 2178.76 3.62% Τζίρος: 327.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Φώτο: Shutterstock

Έβρος: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Στον Έβρο συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που μετέφεραν παράνομα πέντε μετανάστες, χρησιμοποιώντας δύο οχήματα, ενώ ο ένας λειτουργούσε ως προπομπός για αποφυγή ελέγχων. Κατασχέθηκαν τα αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα.

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν σε επαρχιακή οδό του Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, κατηγορούμενοι για παράνομη προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές Αρχές, ο ένας εκ των συλληφθέντων οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσε ως προπομπός, με σκοπό την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων. Ο δεύτερος αλλοδαπός οδηγούσε επίσης Ι.Χ.Ε. όχημα, στο οποίο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μετανάστες που δεν διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα.

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην υπόθεση, καθώς και κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου έχει αναλάβει την προανάκριση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργάτες στα αντιπλημμυρικά έργα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας ύψους 6,8 εκ. ευρώ στον Έβρο

Ο υφ. Εσωτερικών Β.Π. Σπανάκης ανακοίνωσε στη Βουλή έργα αντιπλημμυρικής προστασίας για την Αλεξανδρούπολη συνολικού ύψους 1,8 εκ. ευρώ, με παρεμβάσεις σε ρέματα και περιοχές, ενώ ενημερώθηκαν οι κάτοικοι για τη σχετική μελέτη.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομοτηνή: Συνελήφθησαν δύο για διακίνηση μεταναστών

Συνελήφθησαν δύο διακινητές, ένας ημεδαπός στη Ροδόπη και ένας αλλοδαπός στον Έβρο, που μετέφεραν συνολικά 12 μετανάστες παράνομα στη χώρα. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
Πλημμυρισμένο ποτάμι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγώνας με τα νερά του Έβρου – Σε επιφυλακή ο Δήμος Σουφλίου

Σταθεροποιούνται οι ροές και στάθμες υδάτων στον Έβρο, ωστόσο η περιοχή παραμένει σε κόκκινο συναγερμό λόγω του κινδύνου θραύσης αναχωμάτων. Περίπου 150.000 στρέμματα πλημμυρισμένα, με σοβαρούς κινδύνους για αγρότες.
Πλημμύρα στις Κυκλάδες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επιφυλακή ο Έβρος: Μάχη με τα νερά σε Λάβαρα και γύρω περιοχές

Σε πλήρη επιφυλακή παραμένουν κάτοικοι και αρχές στον Έβρο, καθώς η άνοδος της στάθμης του νερού απειλεί οικισμούς σε Λάβαρα, Αμόριο, Μάνδρα και Διδυμότειχο, ενώ συνεχίζονται τα μέτρα προστασίας και οι συστάσεις αποφυγής επικινδύνων περιοχών.