ΓΔ: 2345.71 0.02% Τζίρος: 324.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Λογότυπο ΔΥΠΑ
Το επίσημο λογότυπο της ΔΥΠΑ – Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

ΔΥΠΑ: 50ή Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα με πάνω από 8.000 θέσεις

Η 50ή «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ διεξάγεται αύριο και μεθαύριο (23-24/1/2026, 10:00-18:00) στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, με συμμετοχή 300+ επιχειρήσεων και πάνω από 8.000 διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Η Αθήνα φιλοξενεί αύριο, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026, τη 50ή «Ημέρα Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του φορέα. 

Η σημαντική αυτή διοργάνωση αποτελεί ορόσημο για τη ΔΥΠΑ, η οποία έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη σύνδεση των πολιτών με την αγορά εργασίας.

Η μεγαλύτερη διήμερη εκδήλωση για την απασχόληση στην πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι), στις 23 και 24 Ιανουαρίου 2026, με ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 18:00.

 Ο χώρος θα μετατραπεί σε έναν ανοιχτό κόμβο επαγγελματικών ευκαιριών, προσφέροντας τη δυνατότητα για άμεσες συνεντεύξεις και ουσιαστική επαφή μεταξύ υποψηφίων και επιχειρήσεων.

Περισσότερες από 300 επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους της οικονομίας συμμετέχουν στη διοργάνωση, προσφέροντας συνολικά πάνω από 8.000 θέσεις εργασίας. Οι διαθέσιμες θέσεις καλύπτουν όλα τα επίπεδα προσόντων και ειδικοτήτων, δίνοντας ευκαιρίες σε ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη επιχειρήσεων, να καταθέσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και να συμμετάσχουν σε αρχικές συνεντεύξεις εργασίας επί τόπου, χωρίς την ανάγκη προκαθορισμένου ραντεβού. Συνιστάται η προσέλευση με επαρκή αριθμό αντιγράφων βιογραφικού σημειώματος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η προεγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας εδώ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν θα έχουν επίσης την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με μεγάλο αριθμό υποψηφίων και να συγκεντρώσουν βιογραφικά σημειώματα για την κάλυψη των αναγκών τους σε ανθρώπινο δυναμικό.

Για καλύτερη προετοιμασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την αναλυτική λίστα των διαθέσιμων θέσεων εργασίας, ειδικοτήτων και συμμετεχουσών επιχειρήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΔΥΠΑ είναι διαθέσιμες στο www.dypa.gov.gr.

Για τη ΜΕΜΜΕ, δείτε περισσότερα εδώ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Business Days εκδήλωση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεκόρ προσέλευσης στην 50η «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ στην Αθήνα

Με μεγάλη συμμετοχή και πάνω από 8.000 θέσεις εργασίας, ολοκληρώθηκε η 50ή Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Περιστέρι, επιβεβαιώνοντας τον σημαντικό ρόλο του θεσμού ως βασικό δίαυλο διασύνδεσης εργαζομένων και επιχειρήσεων.
Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΠΑ: Πάνω από 1.000 θέσεις στην «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα

Στη Λάρισα (10/1) έγινε η 49η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ με 40+ επιχειρήσεις και πάνω από 1.000 θέσεις. Καταγράφηκαν 2.000+ επισκέψεις, συλλέχθηκαν 2.858 βιογραφικά και 498 υποψήφιοι πέρασαν στο επόμενο στάδιο συνέντευξης.
Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΠΑ: 167 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιανουάριο για αναζήτηση εργασίας

Η ΔΥΠΑ συνεχίζει το 2026 τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής. Τον Ιανουάριο προγραμματίζονται 167 δράσεις, 145 διά ζώσης σε 85 ΚΠΑ2 και 22 διαδικτυακά, με θεματικές όπως βιογραφικό, συνέντευξη και χρήση τεχνητής νοημοσύνης.
Νίκη Κεραμέως ομιλία Βουλή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεραμέως στη Δράμα: Μεγάλη προσέλευση στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στη Δράμα. Η Νίκη Κεραμέως υπογράμμισε τη νέα πρόκληση της αγοράς εργασίας, ενώ πάνω από 1.000 πολίτες αναζήτησαν ευκαιρίες και επιχειρήσεις αξιολόγησαν εκατοντάδες βιογραφικά.