ΓΔ: 2164.34 4.33% Τζίρος: 190.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:05:00
Μπάσκετ μπάλα καλάθι
Μία μπάλα του μπάσκετ μπαίνει στο καλάθι κατά τη διάρκεια αγώνα.

Αναβάθμιση και ανακαίνιση του κλειστού αθλητικού Πτολεμαΐδας με 3,8 εκ.

Στο Ειδικό Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης εντάσσεται η ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, με εργασίες 3,8 εκατ. ευρώ για ασφάλεια, ενεργειακή εξοικονόμηση και προσβασιμότητα.

Η ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου Πτολεμαΐδας εντάσσεται στο νέο Ειδικό Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2025 του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ), σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκου Παπαθανάση.

Η συνολική δημόσια δαπάνη για το έργο ανέρχεται σε 3.800.000 ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες στατικής ενίσχυσης και ενεργειακής αναβάθμισης, προκειμένου το κτίριο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας, ενεργειακής κατανάλωσης και προσβασιμότητας.

Μεταξύ των παρεμβάσεων προβλέπονται νέα αρχιτεκτονική διαμόρφωση των βοηθητικών χώρων, κατασκευή w.c. για ΑμεΑ, αντικατάσταση αθλητικού δαπέδου και ξύλινης επένδυσης τοίχων, καθώς και εγκατάσταση νέων κερκίδων και πληροφοριακών πινακίδων.

Επιπλέον, το έργο περιλαμβάνει εξωτερική θερμομόνωση του κτιρίου, διαμορφώσεις στον περιβάλλοντα χώρο, αναβάθμιση του δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης, καθώς και προσθήκη νέου αθλητικού εξοπλισμού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαταστάσεις ΔΕΣΦΑ αγωγός αερίου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη Μεγαλόπολη ολοκληρώνεται η επέκταση φυσικού αερίου μέσω ΕΣΠΑ

Στο ΕΣΠΑ "Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή 2021-2027" εντάχθηκε η Β’ φάση αντικατάστασης συστημάτων θέρμανσης με φυσικό αέριο στη Μεγαλόπολη, με χρηματοδότηση 5,07 εκατ. ευρώ και στήριξη από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης.
Νίκος Παπαθανάσης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες παρεμβάσεις για ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων με ΕΣΠΑ

Εγκρίθηκε η ένταξη στο ΕΣΠΑ 2021-2027 έργων για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Λάρισας και του Κέντρου Νεότητας Άνω Λιοσίων, συνολικού κόστους 3,43 εκατ. ευρώ, με παρεμβάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση.
Άδωνις Παπαθανάσης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχείου Αμαρουσίου

Με απόφαση του Νίκου Παπαθανάση εντάσσεται στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχείου Αμαρουσίου, προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ, με στόχο εξοικονόμηση ενέργειας και μετάβαση σε κλάση Β+.
Λίμνη Ιωαννίνων τοπίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση Πνευματικού Κέντρου και Δημαρχείου

Με προϋπολογισμό 3,5 εκατ. ευρώ εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η αναβάθμιση του Πνευματικού Κέντρου και του παλαιού Δημαρχείου Ιωαννίνων, με ενεργειακές παρεμβάσεις, νέες χρήσεις και πλήρη πρόσβαση ΑμεΑ.