ΓΔ: 2024.37 -1.74% Τζίρος: 278.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Τρακτέρ σε κινητοποίηση
Φώτο: Τα μπλόκα και οι κινητοποιήσεις των αγροτών, Credits: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Αγρότες: Αποκλεισμός της Εθνικής Αθηνών - Λαμίας στο Κάστρο Βοιωτίας

Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και των παραδρόμων στο Κάστρο Βοιωτίας προχωρούν οι αγρότες.

Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, καθώς και των παραδρόμων στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, προχωρούν οι αγρότες που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Η Τροχαία έχει ήδη εφαρμόσει εκτροπές της κυκλοφορίας. Στο ρεύμα από Λαμία προς Αθήνα, τα οχήματα εκτρέπονται από την περιοχή της Αταλάντης και ακολουθούν την παλαιά εθνική οδό, μέσω Καλαποδίου και Παλαιού Λεβέντη, συνεχίζοντας προς Ορχομενό, Λιβαδειά και Θήβα, με επιστροφή στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στη Ριτσώνα, στο 75ο χιλιόμετρο.

Για το ρεύμα ανόδου προς Λαμία, η κυκλοφορία εκτρέπεται από το ύψος της Ριτσώνας. Τα οχήματα κατευθύνονται μέσω Θήβας και Λιβαδειάς, με τελικό σημείο, μέχρι στιγμής, την περιοχή του Μπράλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ανάλογα με την εξέλιξη των κινητοποιήσεων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μυτιλήνη προκυμαία κτίρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη στήριξη για λιπάσματα και τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε ΠΝΠ με μέτρα στήριξης αγροτών: 15% επιδότηση για λιπάσματα έως 31/5/26 και αποζημιώσεις για τυροκομεία Λέσβου λόγω αφθώδους πυρετού. Ενίσχυση αφορολόγητη, ακατάσχετη, ανεκχώρητη.
Κυριάκος Πιερρακάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: Στήριξη κατά της ακρίβειας για ιδιοκτήτες ΙΧ, αγρότες και ακτοπλοϊκά

Ο Κυρ. Πιερρακάκης παρουσίασε τη δέσμη μέτρων για τη στήριξη απέναντι στην ακρίβεια στα καύσιμα, τονίζοντας ότι είναι στοχευμένα, προσωρινά και ύψους 300 εκατ. ευρώ για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες για Απρίλιο-Μάιο 2026.
Σάκης Αρναούτογλου ομιλία Ευρωκοινοβούλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στρεβλώσεις και υψηλό κόστος πλήττουν τους αγρότες, λέει ο Σ. Αρναούτογλου

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου ανέδειξε στην Επιτροπή Γεωργίας του Ευρωκοινοβουλίου τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αγρότες στην πρόσβαση σε φθηνά εφόδια και τα κενά στους ελέγχους της ΕΕ, ειδικά ενόψει νέων συμφωνιών.