ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Τρακτέρ σε πορεία
Φώτο: Shutterstock

Αγρότες: Σύσκεψη στα Μάλγαρα στις 4 Ιανουαρίου για συνέχιση κινητοποιήσεων

Πανελλαδική σύσκεψη ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα θα γίνει την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, στις 12:00, στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Πανελλαδική σύσκεψη των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στα Μάλγαρα. 

Στόχος της συνάντησης είναι η λήψη αποφάσεων σχετικά με τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεών τους, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Ρούζιος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Αγροτικού Συλλόγου Κυμίνων-Μαλγάρων, στη Θεσσαλονίκη.

Η σύσκεψη θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Μαλγάρων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγρότες σε κινητοποίηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίγουν τα τελωνεία Νίκης και Εξοχής, συνεδρίαση το μεσημέρι στη Νίκαια

Το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού οδικού δικτύου είναι πλέον ανοιχτό, καθώς οι αγρότες έληξαν τους αποκλεισμούς ενόψει συνάντησης με τον πρωθυπουργό. Εξαίρεση το τελωνείο Ευζώνων, που παραμένει κλειστό έως τις 13/1 τα βράδια.
Τρακτέρ σε κινητοποίηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγρότες κλιμακώνουν τα μπλόκα σε Μακεδονία με νέους αποκλεισμούς και δράσεις

Σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία οι αγρότες εντείνουν τις κινητοποιήσεις με αποκλεισμούς οδικών αξόνων, παραστάσεις σε φορείς και συντονισμό νέων δράσεων, διεκδικώντας λύσεις στα αιτήματά τους.
Ευάγγελος Τουρνάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για πρόληψη πυρκαγιών και εξιχνίαση εμπρησμών

Ο Ευάγγελος Τουρνάς τόνισε τη σημασία της πρόληψης στις πυρκαγιές, καλώντας για πιστή τήρηση κανόνων πολιτικής προστασίας ώστε να αποφεύγονται απώλειες ζωών και περιουσιών, ειδικά εν μέσω της δύσκολης αντιπυρικής περιόδου.
Πυρκαγία, φωτία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε εκατ. για αποκατάσταση ζημιών και επίδομα στους πληγέντες Ωραιοκάστρου

Πέντε εκατ. ευρώ διατίθενται για αποκατάσταση ζημιών σε Ωραιόκαστρο, Παύλου Μελά και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μετά τη μεγάλη πυρκαγιά. Άμεση καταβολή επιδόματος στους πληγέντες ανακοίνωσε ο υφ. Κλιματικής Κρίσης Κ. Κατσαφάδος.
Πυρκαγία, φωτία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Κ. Κατσαφάδος για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο

Στις 11:45 θα γίνει στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου η συνάντηση του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης Κώστα Κατσαφάδου με τοπικούς φορείς για το συντονισμό μέτρων αποκατάστασης μετά τη φωτιά στην περιοχή.
Πυρκαγία, φωτία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο με Κώστα Κατσαφάδο στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης Κώστας Κατσαφάδος λόγω της πυρκαγιάς στο Ωραιόκαστρο. Θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς για τον συντονισμό δράσεων αποκατάστασης των ζημιών.