ΓΔ: 2472.77 -1.13% Τζίρος: 483.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
φωτισμένο πλήθος εορτασμού
Φώτο: Shutterstock

Αλλαγή χρόνου σε Αττική με Κλαυδία και Φουρέιρα σε Πάρκο Τρίτση & Πεδίον Άρεως

Δωρεάν εορταστικές δράσεις της Περιφέρειας Αττικής σε Πεδίον του Άρεως και Πάρκο Τρίτση, με ρεβεγιόν, συναυλίες, street parties και drone show.

Η Περιφέρεια Αττικής ανακοινώνει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με δωρεάν είσοδο, προσφέροντας δράσεις και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις, στο Protergia Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Πεδίον του Άρεως και στο ΔΕΗ Xmas West Park στο Μητροπολιτικό Πάρκο Τρίτση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν με γνωστούς καλλιτέχνες, street parties, συναυλίες για όλη την οικογένεια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά και διασκεδαστικά happenings. 

Η διοργάνωση στοχεύει να δημιουργήσει μια εορταστική ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά της Αττικής.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, «η αλλαγή του χρόνου είναι πάντα μια στιγμή ελπίδας», υπογραμμίζοντας τη σημασία των δημόσιων χώρων ως σημεία ζωής και πολιτισμού για τους πολίτες.

Το ΔΕΗ Xmas West Park φιλοξενεί την Κλαυδία και τους DJ Playmen το βράδυ της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου στις 23.00, λίγο πριν την έλευση του 2026. 

Ο περιφερειάρχης θα παρευρεθεί για την αντίστροφη μέτρηση, ενώ ένα εντυπωσιακό drone show θα φωτίσει τον ουρανό, συνδέοντας τις εκδηλώσεις με το Protergia Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Νωρίτερα, οι COOKS παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό μουσικό-γευστικό show, ενώ το Σάββατο 3 Ιανουαρίου η αυλαία πέφτει με το μαγικό show του Sankara. 

Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως το stage των δήμων, καρουζέλ, παγοδρόμιο και παραστάσεις street artists.

Το ΔΕΗ Xmas West Park λειτουργεί καθημερινές 17:00-22:00 και Σαββατοκύριακα 10:00-22:00, με ελεύθερη είσοδο. Το πλήρες πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα: www.xmaswestpark.gr

Στο main stage του Protergia Χριστουγεννιάτικου Χωριού, η Ελένη Φουρέιρα, ο ZAF και ο DJ Bobito υπόσχονται ένα εντυπωσιακό street party την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τις 23.00 μέχρι τα ξημερώματα. Νωρίτερα, μουσικοί του δρόμου δημιουργούν ζωντανές σκηνές σε διάφορα σημεία του πάρκου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και μετά την Πρωτοχρονιά: Στις 3 Ιανουαρίου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσιάζει τραγούδια από την 40χρονη πορεία του, ενώ την ίδια ημέρα οι Μολυβένιοι Στρατιώτες παρελαύνουν με εντυπωσιακά κοστούμια. 

Στις 4 Ιανουαρίου, ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίζεται στη σκηνή, ενώ ανήμερα των Θεοφανίων, η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας κλείνει το εορταστικό πρόγραμμα με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Το Protergia Χριστουγεννιάτικο Χωριό παραμένει ανοικτό έως και τις 7 Ιανουαρίου 2026, καθημερινές 16:30-22:00 και Σαββατοκύριακα 10:00-22:00, με ελεύθερη είσοδο. Το αναλυτικό πρόγραμμα διατίθεται στην ιστοσελίδα https://xmasvillageattica.gr.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βραβείο Όσκαρ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Madonna: «Ίσως δεν πίστευαν σε μένα» για τη ματαίωση της βιογραφικής ταινίας

Η Madonna αποκάλυψε ότι η βιογραφική της ταινία ακυρώθηκε λόγω οικονομικών και δημιουργικών διαφορών με τη Universal Pictures, παρά τα δύο χρόνια δουλειάς της στο σενάριο και στην προετοιμασία παραγωγής.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός παρευρέθηκε στις εργασίες του Lyceum Project 2026

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στο Lyceum Project 2026 στο Ωδείο Αθηνών, όπου παρακολούθησε την ομιλία του Ailton Krenak, γνωστού συγγραφέα και υπέρμαχου των δικαιωμάτων ιθαγενών και του περιβάλλοντος από τη Βραζιλία.
Ορίζοντας της Σανγκάης νύχτα
ΔΙΕΘΝΗ

Αύξηση επισκεπτών στα θεματικά πάρκα της Σανγκάης το Φεστιβάλ Dragon Boat

Αύξηση επισκεπτών σημειώνουν τα θεματικά πάρκα στη Σανγκάη για το Φεστιβάλ Dragon Boat, με πρωταγωνιστές φοιτητές και οικογένειες, μετά το τέλος των εξετάσεων και την έναρξη της καλοκαιρινής ταξιδιωτικής περιόδου.
Αλέξης Τσίπρας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: «Επιλογή ανάμεσα σε πρόοδο ή στασιμότητα, εντιμότητα ή διαφθορά»

Από τη Νίκαια, ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε το δίλημμα «στασιμότητα ή πρόοδος» και τόνισε πως υπάρχει εναλλακτική στην κυβέρνηση, εκφράζοντας βεβαιότητα ότι η ΕΛ.Α.Σ. μπορεί σύντομα να γίνει κυβέρνηση με τη στήριξη του λαού.
Αλέξης Τσίπρας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά κύκλο συναντήσεων με πολίτες από τη Νίκαια

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ., Αλέξης Τσίπρας, ξεκινά σήμερα από τη Νίκαια συναντήσεις με πολίτες, δίνοντας έμφαση στη φωνή της κοινωνίας και στους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, στοχεύοντας στον διάλογο για αλλαγή κατεύθυνσης της χώρας.