ΓΔ: 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:21:45
Τρακτέρ σε κινητοποίηση
Credits: Menelaos Michalatos / SOOC

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλία λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Α.Θ.Ε. στο ύψος του κόμβου Νίκαιας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων. Εκτροπές και διακοπές και προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη.

Σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας.

Οι ρυθμίσεις τέθηκαν σε ισχύ από τις 14:20 της 24ης Δεκεμβρίου 2025 και θα διαρκέσουν για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, επηρεάζοντας τη ροή της κυκλοφορίας τόσο προς Αθήνα όσο και προς Θεσσαλονίκη.

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, διακόπτεται η διέλευση όλων των οχημάτων μικτού βάρους έως 3,5 τόνων στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου έως τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ. 

Για οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, η διακοπή ισχύει από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου έως τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου.

Κατά τη διάρκεια των μέτρων, όλα τα οχήματα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου.

 Τα οχήματα έως 3,5 τόνους μπορούν να εισέλθουν ξανά στον αυτοκινητόδρομο είτε από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ, μέσω διασταύρωσης Αχιλλείου, είτε μέσω της Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου.

 Τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων κατευθύνονται στην Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου και εισέρχονται στον ΠΑ.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου.

Για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας έως τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου.

 Τα οχήματα εκτρέπονται στη Λάρισα μέσω του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας και κινούνται στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στη Λεωφόρο Καραμανλή, με δυνατότητα επανεισόδου στον αυτοκινητόδρομο είτε από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου είτε από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης.

Σημειώνεται ότι όλα τα οχήματα που θα εκτρέπονται στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, στον κλάδο εξόδου προς Λάρισα του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας, υποχρεούνται να κινούνται στην αριστερή λωρίδα με ανώτατο όριο ταχύτητας τα 50 km/h.

Επιπλέον, για όσους κινούνται επί της Εθνικής Οδού Λάρισας – Αθηνών με σκοπό να εισέλθουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. προς Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, πριν από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας προβλέπεται αναστροφή και είσοδος στον αυτοκινητόδρομο ανάλογα με τον τελικό προορισμό, σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Υφυπουργού και Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. σε τραυματίες αστυνομικούς στο 401

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκαν ενόψει Χριστουγέννων ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ιωάννης Λαμπρόπουλος και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Δημήτριος Μάλλιος, προσφέροντας ευχές και συμβολικά δώρα.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φορητές κάμερες σε αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές του κέντρου Αθήνας

Η Ελληνική Αστυνομία θέτει σε λειτουργία φορητές κάμερες σε αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή εγκληματικών πράξεων.
Κτίριο ΓΑΔΑ Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επτά συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε τρεις υποθέσεις

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβε 7 άτομα για τρεις υποθέσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών, κατασχέθηκαν πάνω από 1,4 κιλά κάνναβης, συσκευές ατμίσματος με έλαιο κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.
Κελί φυλακής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Λαμπρόπουλου στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Γυναικών Θηβών

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ιωάννης Λαμπρόπουλος επισκέφθηκε το Σωφρονιστικό Κατάστημα Γυναικών και τη Σχολή Εξωτερικής Φρούρησης Θηβών, αντάλλαξε ευχές με κρατούμενες και απηύθυνε μήνυμα ευθύνης στους νέους φρουρούς.