ΓΔ: 2021.03 -0.17% Τζίρος: 25.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:13:41
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Πίσω όψη περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας κατά τη διάρκεια επιχείρησης.

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις για αυτοσχέδιους αγώνες στη Νέα Οδό Χαλκίδας

Η αστυνομία ταυτοποίησε τέσσερις εμπλεκόμενους σε περιστατικό αυτοσχέδιων αγώνων στη Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου–Χαλκίδας. Σχηματίστηκε δικογραφία και συνεχίζονται οι έρευνες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τέσσερις ημεδαποί ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους σε περιστατικό διατάραξης της οδικής κυκλοφορίας, το οποίο σημειώθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2025 στη Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, στο ύψος της 11ης χιλιομετρικής θέσης.

Το περιστατικό αφορούσε συγκέντρωση ατόμων και οχημάτων με στόχο τη διεξαγωγή αυτοσχέδιων αγώνων. Από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Βοιωτίας, αξιοποιήθηκε προανακριτικό υλικό στο πλαίσιο της σχετικής έρευνας.

Μεταξύ των ταυτοποιηθέντων περιλαμβάνονται δύο άτομα που συμμετείχαν ως οδηγοί δίκυκλων μοτοσικλετών στον αγώνα, καθώς και δύο ακόμη που παρακολουθούσαν ως θεατές.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική ασφάλεια και επικίνδυνη οδήγηση, κατά περίπτωση, ενώ θα επιβληθούν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων εμπλεκομένων, ενώ με την ολοκλήρωση της προανακριτικής διαδικασίας, η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρυμουλκό στο λιμάνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ηγεσία στο Λιμενικό με αρχηγό τον αντιναύαρχο Χρήστο Κοντορουχά

Ο αντιναύαρχος Χρήστος Κοντορουχάς ανέλαβε αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, ενώ ο μέχρι πρότινος αρχηγός, Τρύφωνας Κοντιζάς, αναλαμβάνει τη νέα γενική γραμματεία Κρίσιμων Οντοτήτων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Σημάδι Απαγόρευσης Καπνίσματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο πλαίσιο για ανηλίκους: Ψηφιακή προστασία σε καπνό και αλκοόλ

Η Πολιτεία εισάγει νέο σχέδιο για την καθολική απαγόρευση πώλησης καπνού και αλκοόλ σε ανήλικους, συνδυάζοντας νομοθεσία, καινοτόμες τεχνολογίες και εντατικούς ελέγχους με στόχο την ενίσχυση της πρόληψης και προστασίας των νέων.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Καμία ανοχή στην πώληση αλκοόλ και καπνού σε ανήλικους

Παρουσιάστηκε το επιχειρησιακό σχέδιο για την απαγόρευση πώλησης καπνικών και αλκοόλ σε ανηλίκους, με τη συμμετοχή τεσσάρων υπουργών και έμφαση στη συνεργασία και στην ενίσχυση των ελέγχων από την Ελληνική Αστυνομία.
Κτίριο ΓΑΔΑ Αστυνομία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραχώρηση έκτασης για Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων από το ΥΠΕΝ

Στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας παραχωρείται για 15 χρόνια δημόσια δασική έκταση 36.648,58 τμ στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας για την ίδρυση Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων, με ευθύνη για τη συντήρηση και το περιβάλλον.