ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ελληνικό περιπολικό όχημα
Φώτο: Όχημα ελληνικής αστυνομίας. Credit: Shutterstock

Συμμορία ανηλίκων λήστευε καταστήματα ψιλικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Τρεις ανήλικοι, 14, 15 και 16 ετών, κατηγορούνται για σειρά ληστειών σε ψιλικατζίδικα της Θεσσαλονίκης. Ο 14χρονος συνελήφθη, ενώ οι υπόλοιποι ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές.

Συμμορία ανηλίκων φέρεται να διέπραττε ληστείες σε καταστήματα ψιλικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τις αρχές. Μέλη της συμμορίας ταυτοποιήθηκαν ως ένας 14χρονος, ένας 15χρονος και ένας 16χρονος.

Ο 14χρονος συνελήφθη ύστερα από ληστεία που αποδίδεται σε αυτόν, η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με τη δικογραφία, με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε 600 ευρώ και συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων από κατάστημα ψιλικών.

Επιπλέον, ο ίδιος ανήλικος φέρεται να προέβη σε άλλη μία ληστεία την προηγούμενη ημέρα, αποσπώντας 170 ευρώ. Οι τρεις ανήλικοι κατηγορούνται ακόμα ότι, στο τέλος Οκτωβρίου, λήστεψαν με παρόμοιο τρόπο άλλο κατάστημα ψιλικών, αποσπώντας 950 ευρώ.

Οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία εμπλεκόμενοι φέρονται να συμμετείχαν σε ληστεία στις αρχές Οκτωβρίου, αφαιρώντας 200 ευρώ από κατάστημα καφέ - ψιλικών, επίσης με απειλή μαχαιριού.

Ο 14χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα, ενώ η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαριλάου - Αναλήψεως.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή η 77χρονη για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακιστέα κρίθηκε 77χρονη στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 82χρονου συζύγου της. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ιατροδικαστικά αναφέρεται ισχαιμικό επεισόδιο από κακώσεις στα πλευρά.